Incredibila poveste a unui supravietuitor al atentatului din 11 septembrie 2001! Vezi cum arata ACUM si cum era in ziua dezastrului.

Incredibila poveste a unui supravietuitor al atentatului din 11 septembrie 2001! Vezi cum arata ACUM si cum era in ziua dezastrului.
Data publicarii: 12 Septembrie 2011
Data actualizare: 12 Septembrie 2011
George Sleigh este unul dintre supravietuitorii atentatului terorist din 11 septembrie 2001 in Statele Unite ale Americii cand doua avioane au lovit World Trade Center.

George se afla in acea zi nefasta la serviciu intr-una dintre cele doua cladiri gemene, chiar la etajul 91, atunci cand un avion cu pasageri pilotat de teroristi a intrat in cladire.

"Eram la telefon, chiar in biroul meu in Turnul din Nord al World Trade Center cand am auzit un zgomot foarte puternic. Mi-am miscat scaunul si am vazut cum un avion se indrepta spre cladire", a povestit George Sleigh. Impactul a fost atat de puternic incat barbatul se temea ca tavanul se va prabusi peste el.

"Am scapat telefonul din mana, mi-am acoperit capul si m-am rugat ca Dumnezeu sa ma salveze"
, a mai spus el.
In 10 minute, Sleight cu 11 colegi de birou erau pe scari indreptandu-se spre parter. "Nu a existat panica. Nimeni nu se gandea in acel moment ca cele doua cladiri se vor prabusi".

Cand a ajuns la parter a fost o explozie extraordinar de mare. El crede ca a fost atunci cand Turnul de Sud s-a prabusit. Acesta a fost ranit in aceasta explozie din cauza cioburilor care erau peste tot. Acesta a avut printre altele si o taietura la glezna pana la os, insa imediat dupa ce a reusit sa paraseasca cladirea a fost dus de urgenta la spital.

George Sleight a marturisit ca este a doua oara cand a reusit sa scape cu viata din World Trade Center. El era tot la serviciu cand in 1993 a explodat o bomba in Turnul de Sud. "In acea zi, eajul nostru era plin de fum si ne-am dus pe acoperis", a mai spus Sleigh.

"Sunt foarte recunoscator lui Dumnezeu ca am scapat cu viata. Exista insa in sufletul meu un sentiment de durere pentru toti oamenii care si-au pierdut viata"
, a mai adaugat acesta.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies