Inevitabilul s-a întâmplat. Kanye West, scos din sărite de soția sa, starleta Kim Kardashian

Inevitabilul s-a întâmplat. Kanye West, scos din sărite de soția sa, starleta Kim Kardashian
Citeste mai mult despre: Kanye West, Kim Kardashian,
Data: 22 Noiembrie 2018
Kim spune că soțul ei, Kanye West, nu apreciază unele fotografii pe care ea le publică pe Instagram.

Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Kim a spus că la cerea soțului ei, Kanye West, uneori „acceptă” să publice și „fotografii mai cuminți”.

„Uneori vreau să le arăt fanilor mei rezultatele mersului la sală. Public o fotografie mai sexy, dar Kanye se supără imediat când fac asta. Selfie-urile mele îl scot din sărite. Așa că le șterg și pun în loc ceva mai cuminte. E un cerc vicios.”, a spus Kim.

Kim a fost invitată în emisiunea lui Ellen după ce ea și soțul ei au donat o jumătate de milion de dolari pompierilor și victimelor incendiilor din sudul Californiei, scrie Reuters.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forever ???? #kimandkanye

A post shared by @ kardashian.fansr on

Kardashian, West și cei trei copii ai lor s-au aflat printre sutele de persoane care au fost nevoite să își părăsească locuințele în urma incendiilor din California. Bilanțul dezastrului natural a fost unul destul de tragic: peste 1.500 de clădiri distruse și sute de persoane care au fost nevoite să își abandoneze casele. 

Starleta a mai spus că ea și Kanye au angajat pompieri privaţi pentru a-şi proteja casa. Kardashian a menționat că pompierii privați angajați de ea și Kanye au salvat „întreg cartierul”. 

Incendiul din Calabasas, acolo unde locuiesc Kanye și Kim, e în acest moment aproape stins.

Cu toate astea, un alt incendiu din nordul Californiei a distrus aproape 12.000 de case şi sedii de firme din oraşul Paradise, unde au murit 81 de oameni. Alte 700 de persoane sunt încă date dispărute la aproape două săptămâni de când flăcările au cuprins oraşul.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies