Influencerii din Rusia, în lacrimi după ce Putin a interzis Instagramul: ”Mi-au luat viața”

Influencerii din Rusia, în lacrimi după ce Putin a interzis Instagramul: Mi-au luat viața
Citeste mai mult despre: Instagram Rusia, influenceri,
Data publicarii: 14 Martie 2022
Data actualizare: 14 Martie 2022
Câțiva dintre influencerii din Rusia și-au luat rămas bun în lacrimi de la fanii lor, după decizia lui Putin de a interzice în țara lor Instagramul. Aceștia i-au rugat pe fani să-i urmărească pe alte platforme de socializare, precum Telegram și VK.

Unii dintre ei au primit critici dure pentru faptul că s-au plâns că nu mai sunt vedete în condițiile în care oamenii mor în războiul declanșat de Rusia în Ucraina.

Starul de reality show Olga Buzova, care are 23,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a postat duminică un video de aproape 7 minute în care plângea că-și pierde publicul.

”Nu mi-e frică să recunoscu că nu vreau să vă pierd. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Nu știu. Am împărtășit viața mea, munca mea, sufletul meu cu voi. Nu am făcut asta pentru bani, este o parte a sufletului meu. Mă simt ca și cum mi-aș fi pierdut o mare parte din inimă, ca și cum mi s-ar fi luat viața”.

Videoclipul a strâns în scurt timp 700.000 de vizualizări. 

”Doamne, în Ucraina, oamenii mor, copiii trăiesc în stațiile de  metro, nu mai ai unde să dormi, au pierdut totul, iar tu plângi din cauza contului de Instagram”, a comentant un fan la postarea lui Buzova. 
 

Share în bucate cu Alex Petricean - Pastrav în papiota
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!