Informații noi oferite de cercetătorii din Israel după ce au vaccinat un număr important de oameni: 99,96% eficiență

Informații noi oferite de cercetătorii din Israel după ce au vaccinat un număr important de oameni: 99,96% eficiență
sursa foto: Shutterstock
Citeste mai mult despre: vaccinare, COVID-19, Israel,
Data publicarii: 29 Ianuarie 2021
Data actualizare: 29 Ianuarie 2021
Cercetătorii din Israel au prezentat un studiu realizat după ce au fost vaccinate peste 700.000 de persoane împotriva COVID-19.

Israel este una dintre țările care a desfășurat o campanie importantă de vaccinare împotriva COVID-19, iar după peste 700.000 de vaccinări cu ambele doze au prezentat o serie de observații despre eficacitatea procesului de vaccinare. 

Potrivit informațiilor prezentate, din cele peste 700.000 de persoane vaccinate, doar 300 au mai fost infectate cu COVID-19, iar dintre acestea doar 16 persoane au avut nevoie de spitalizare. 

”După prima doză, numărul cazurilor a scăzut considerabil, iar după două, procentul a ajuns la 0,04%. Timpul va confirma, trebuie să mai adunăm informații, dar raportele preliminare sunt foarte încurajatoare”, a declarat profesorul Eyal Leshem.

Mai mult de 30% din populația Israelului a fost vaccinată, majoritatea fiind persoanele cu vârstă peste 60 de ani. 

În urmă cu câteva zile, autoritățile din Israel au anunțat că urmează să fie imunizați și adolescenții între 16 și 18 ani, însă numai cu acordul părinților sau al tutorilor. 

Vezi și: "Și vineri! Și luni!”. Melodia care îți aduce zâmbetul pe buze: Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!