INNA sau Antonia la Eurovision 2020? TVR a facut marele anunț

INNA sau Antonia la Eurovision 2020? TVR a facut marele anunț
Citeste mai mult despre: Eurovision 2020, Antonia, Inna, TVR,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 01 Februarie 2020
Data actualizare: 01 Februarie 2020
Casa de discuri Global Records a acceptat propunerea televiziunii naționale pentru o colaborare în alegerea reprezentantului care va merge la Rotterdam anul acesta. Global a precizat că va asigura tot necesarul creativ, însă TVR împreună cu publicul vor alege reprezenantul final.

"Eurovision este cea mai mare competiție din lume dedicată muzicii. Global Records a acceptat propunerea TVR de a colabora pentru alegerea reprezentantului României la Rotterdam și se implică, fără niciun fel de remunerație, în tot procesul dedicat selecției naționale. Este o onoare și totodată o provocare pentru Global Records să ajute în alegerea reprezentantului României pentru Eurovision 2020. În acest moment, ne gândim doar la cum și ce putem face să reprezentăm România la Rotterdam cu cel mai bun artist, cea mai bună piesă și cel mai bun show. Pentru ca acest lucru să se întâmple, am pus și punem la dispoziția TVR toate resursele noastre și expertiza din industria muzicală. Totul pentru a ne reprezenta cât mai bine țara la nivel internațional. Suntem nerăbdători să începem treaba și să mergem la Eurovision cu forțe proaspete”, a declarat Lucian Ștefan, CEO Global Records.

România va triumfa din nou pe scena Eurovision... asta este speranța fanilor care au luat parte la eșecul ultimilor doi ani, când România nici măcar nu s-a calificat în marea finală.

„Nivelul la care se desfășoară concursul Eurovision în ultimii ani, complexitatea show-urilor din etapa internațională, precum și imperativul atingerii excelenței de către piesa și artistul care reprezintă România au condus, în mod firesc, la această nouă viziune și la colaborarea cu un partener consacrat în domeniu, așa cum este Global Records”, a declarat Liana Stanciu, șeful delegatiei la ESC2020.

Romania plateste anual 100.000 euro, doar taxa de inscriere pentru participarea la Eurovision. 

VEZI: Emil Rengle vorbește în premieră despre America's Got Talent. "Se pare că am subestimat puțin prima etapă"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies