Instanța a decis! Actrița Heather Locklear va fi internată la o clinică de psihiatrie

Instanța a decis! Actrița Heather Locklear va fi internată la o clinică de psihiatrie
În anul 2018 a agresat mai mulți polițiști
Citeste mai mult despre: Heather Locklear, clinica psihiatrie, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 18 August 2019
Data actualizare: 18 August 2019
Actrița din Statele Unite ale Americii va fi internată într-o clinică de psihiatrie prin decizie judecătorească, după ce în anul 2018 a agresat mai mulți polițiști.

Conform TMZ, actrița americană Heather Locklear a fost condamnată de instanță la 30 de zile de tratament într-o clinică psihiatrică după ce a fost acuzată că a agresat mai mulți polițiști.

Inițial, actrița în vârstă de 57 de ani risca să ajungă la închisoare timp de 120 de zile, dar pentru a scăpa de această sentință va parcurge anumite etape de tratamente. Dacă nu le va respecta, Heather Locklear ar putea ajunge la închisoare.

 

Vedeta din serialul "Dynasty", trebuie să înceapă acest tratament până pe data de 6 septembrie. Apropiații vedetei au mărturisit pentru TMZ că Heather Locklear este pregătită să înceapă tratamentul și vrea să fie trată pentru a evita asemenea probleme pe viitor.

Heather Locklear a atacat trei polițiști după ce l-a bătut pe iubitul său. Actrița se afla sub consumul de alcool. Veniți pentru a soluționa incidentul, polițiștii au fost atacați de americană. „A fost extrem de ostilă şi necooperantă şi la un moment dat a devenit combativă cu poliţiştii“, a declarat un ofiţer, potrivit People.

FOTO: Gettyimages

Vezi: Kylie Jenner aduce procesul de protecție a drepturilor de autor pentru cosmeticele sale în California


FULLSCREEN
Instanța a decis! Actrița Heather Locklear va fi internată la o clinică de psihiatrie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies