Inteligenta artificiala a prezis cine ia Cupa Mondiala. Pe cine trebuie sa pariezi

Inteligenta artificiala a prezis cine ia Cupa Mondiala. Pe cine trebuie sa pariezi
Data: 17 Iunie 2018
Daca vrei sa pariezi, ar fi bine sa alegi Brazilia sau Spania.

In cadrul unui studiu realizat de Goldman & Sachs, o forma de inteligenta artificiala a facut un million de simulari si a ajuns la concluzia ca trofeul va merge la Brazilia sau la Spania. 

Aceeasi forma de inteligenta artificiala a prezis ca Anglia va ajunge in sferturile de finala ale Campionatului Mondial, unde va fi zdrobita de Germania. 

Predictiile au fost facute in felul urmator: inteligentei artificiale i-au fost puse la dispozitie toate informatiile disponibile legate de strategiile echipelor, punctele tari si slabe ale fiecarui jucator, cat si rezultatele pe care le-au avut echipele de-a lungul timpului. 

Mail Online mai scrie ca si o alta inteligenta artificiala, de data aceasta de la Universitatea Dortmund din Germania, a prezis, inainte de inceperea competitiei si dupa 100.000 de simulari, ca sunt 17% sanse ca Spania sa plece acasa cu marele trofeu. Inteligenta artificiala a apreciat, insa, ca, daca Germania va ajunge in sferturile de finala (si a dat sanse de aproape 60%), atunci Germania va castiga, nu Spania. 

La popul opus, inteligenta artificiala a avut vesti proaste pentru Rusia. Mai precis, simularile au sugerat ca Rusia nu va trece de meciurile preliminarii. De asemenea, despre Arabia Saudita s-a spus ca va oferi o surpriza anul acesta.

Cupa Mondiala de fotbal din Rusia se incheie pe 15 iulie si are loc pe 12 stadioane din 11 orase, cu 32 de echipe, impartite in opt grupe.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO