Internat la Obregia, se pare că Fulgy primește vizite de la un bărbat "camuflat"! Despre cine e vorba?

Internat la Obregia, se pare că Fulgy primește vizite de la un bărbat camuflat ! Despre cine e vorba?
Data publicarii: 27 Iunie 2021
Data actualizare: 03 August 2021
Fulgy a fost prins drogat la volan în noaptea de 29 spre 30 mai de un polițist din București.
Ulterior, tânărul a fost luat de către oamenii legii și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. Mai apoi, a fost internat la Obregia, iar legat de el apar tot felul de zvonuri. S-a scris inclusiv că s-ar fi îndrăgostit de o tânără internată alături de el. 
 
Atât Ioniță, cât și Viorica din Clejani au făcut declarații despre situația neplacută. Se pare că Viorica nu și-ar fi vizitat fiul până acum, la spital. Cel care ar merge la Fulgy să-l viziteze ar fi Ioniță din Clejani. Potrivit revistei Ciao, bărbatul ar apărea "camuflat", ca să nu atragă atenția. 
 
Deși jurnaliștii scriu că nu își vizitează fiul, Viorica a publicat pe TikTok o video în care face turul apartemantului pe care Fulgy l-a cumpărat anul acesta din banii lui, cu 150.000 de euro.
 

 
 

@vioricadelaclejani_

 

♬ sunet original - VIORICADELACLEJANI

În timp ce a filmat toate camerele casei, Viorica de la Clejani a mărturisit că fiul ei urmează să se întoarcă în lumea mondenă.
 
“Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super!”, a spus mama lui Fulgy pe video-ul urcat pe contul ei de TikTok.
 
La finalul aceleași înregistrări, Viorica de la Clejani a transmis și un mesaj pentru cei pe care îi consideră dușmanii fiului ei: “Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”.
 

FOTO: VIORICA DE LA CLEJANI INSTAGRAM
 
Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro


VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!