Publicul a fost fascinat de reprezentatia oferita de Miley Cyrus in finala The Voice 2017. Cum a sunat piesa "Malibu"

Publicul a fost fascinat de reprezentatia oferita de Miley Cyrus in finala The Voice 2017. Cum a sunat piesa  Malibu
Data: 24 Mai 2017
Desi in ultimii ani a starnit controverse la fiecare aparitie publica, nu trebuie sa uitam ca Miley Cyrus si-a castigat renumele si datorita talentului sau muzical.

Indiferent de cat de mult a avut de suferit imaginea ei publica in ultimii ani, Miley Cyrus nu si-a dezamagit niciodata fanii atunci cand a venit vorba despre prestatiile sale muzicale.

In ultima vreme, Miley Cyrus a adoptat o atitudine care ne aminteste de primii ani din cariera vedetei, atunci cand vocea era mai importanta decat spectacolul in sine. Multi spun ca relatia ca Liam Hemsworth este sursa acestei noi transformari. 

In finala The Voice 2017, Miley Cyrus s-a numarat printre invitatii speciali, care au urcat pe scena. Artista a impresionat audienta pe acordurile piesei "Malibu", cea mai recenta compozitie muzicala a cantaretei. 

Miley Cyrus a fascinat publicul cu prestatia sa. Mai mult, vedeta a dedicat momentul Arianei Grande. Acesta a fost modul in care Miley a decis sa isi arata solidaritatea fata de victimele atacului terorist care a avut loc in Manchester, pe 22 mai. Incidentul a avut loc la finalul unui concert sustinut de Ariana.

Atacul terorist s-a soldat cu 22 de oameni si 119 raniti.  


Miley Cyrus a fost antrenor in sezonul 11 al show-ului The Voice. 

Anul acesta, Chris Blue, din Echipa Aliciei Keys, a fost desemnat castigatorul marelui concurs. Dupa doi ani in care s-a aflat in postura de antrenor, Alicia si-a adjudecat primul trofeu The Voice. 

FULLSCREEN
Interpretarea care le-a amintit fanilor de "vechea" Miley Cyrus. Au fost fascinati de reprezentatia de la The Voice
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO