VIDEO Interviu cu Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu. Cum au ajuns din pasiune să devină vlogerite de succes

VIDEO Interviu cu Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu. Cum au ajuns din pasiune să devină vlogerite de succes
Citeste mai mult despre: Irina Deaconescu, Madalina Cazacu, vlog,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 13 Martie 2019
Am stat de vorbă cu unele dintre cele mai de succes vlogerite din România, despre peripeții, întâmplări amuzante și fani, într-un interviu pentru protv.ro

Nu-i de mirare că tot mai mulți adolescenți decid să facă parte din lumea vlogului, o formă de televiziune web care aduce atât popularitate cât și satisfacție materială. Nu este ușor să vii cu ceva nou, însă câțiva dintre ei au devenit virali și extrem de cuoscuti pe cunoscuta platformă numită Youtube. 

Pasiune, determinare și multă ambiție, cam asta poate fi cheia succesului pentru a ajunge un vloger de succes. Bineînțeles, contează carisma și norocul pe care îl are fiecare în parte atunci când pornește pe un astfel de drum. 

Sunt frumoase, dezinvolte și foarte amuzante, iar amandouă se străduiesc să creeze conținut video pentru fani, alături de care mențin o strânsă legătură în mediul virtual.

Irina și Mădălina ne-au acordat un interviu în care au vorbit despre cum e viața de Youtuber, pasiuni și întâmplări mai puțin plăcute. 

Ce mesaj au avut pentru hateri?: "Nu vii să-ți bați joc de munca mea. E munca mea și nu-ți permit să vii cu energia ta negativă!"

Vezi interviul complet, aici
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO