Interviu Exclusiv cu Randi. Care e primul lucru pe care îl va face după ce trece pandemia

Interviu Exclusiv cu Randi. Care e primul lucru pe care îl va face după ce trece pandemia
Citeste mai mult despre: Randi, coronavirus, INTERVIU EXCLUSIV,
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 09 Aprilie 2020
Data actualizare: 09 Aprilie 2020
1. Ce faci zilele astea? Multe persoane susțin că se plictisesc acasă, ți s-a întâmplat și ție asta? Cum arată o zi din viața ta în aceste zile?

Zilele și nopțile astea parcă nu-mi mai ajung! Fac o mulțime de chestii pentru online și de asemenea multă muzică... cine ar fi crezut că o să fim atât de inspirați și motivați? Dimineața fac sport, după care urmează micul dejun. Odată ce m-am răsfățat, mă arunc în muzică, în studioul improvizat acasă. Iau pauze din când în când și ies în grădină, care e locul unde mă deconectez de gândurile cotidiene și mă conectez cu sunetele naturii. Și încep din nou să creez, relaxat și pozitiv. Seara mai am o ședință de sport care se termină tot în bucătărie, unde gătesc în stil asiatic.

2. Ești mai creativ acum că ești în izolare și practic nu te mai disturbă nimic?

Nu știu dacă sunt mai creativ... Cu siguranță am altfel de idei, o altfel de motivație și într-adevăr, mai mult timp pentru a-mi organiza gândurile și ceea ce am de făcut.

3. Carantina te-a inspirat deja să compui o piesă specifică zilelor pe care le trăim. Ți-ai propus să scrii o piesă inspirată din realitate sau piesa a venit spre tine pur și simplu?

De multe ori știu cum să speculez o situație, un sentiment și să le transform în muzică sinceră, care să facă inimile să vibreze în același timp. De data aceasta cred că e un mix între dorința de a face o piesă care să reflecte realitatea și acest „pur și simplu” sau „inspirație”, care cred că vine atunci când ești deschis și pregătit! Vă invit să ascultați „Suflete în carantină” aici:

4. Ai mai compus și altceva în perioada asta?

Deja am finalizat și o colaborare, vă voi dezvălui în curând cu cine, pentru o piesă foarte fresh și plină de sentiment în același timp! Sunt convins că o să fie simțită de oameni într-un mod foarte profund.

5. La ce lucrezi?

Lucrez la mine și evoluția mea personală. Am început să fac yoga și să meditez. Învăț acum cu adevărat ce înseamnă mediul online și implicațiile lui în viața artiștilor, în general. Vreau să încerc să ștergem din oameni, prin muzică mea, dorințele egoiste și gândirea superficială.

6. Ce ai descoperit la tine de când ai mai mult timp tu cu tine? 

Încă descopăr! Consider că suntem într-o continuă schimbare, odată cu universul, și toată goana în care se derulează viețile noastre ne distrage atenția de la ceea ce contează cu adevărat. Descopăr în mine nevoi umane, simple și sincere, ce au legătură doar cu acele lucruri simple, vitale: familia, prietenii, cortul pus în fața unui lac și focul ăla pe care-l faci seara, când stai la povești. Astea sunt cârligele de care îmi agăț și trebuie să ne agățăm dorințele, scopurile și existența!

7. Cum ții legătura cu comunitatea ta virtuală? Faci concert live, stai de vorbă cu ei, le transmiți mesaje pe canalul tău de YouTube?

Apropo de descoperit, caut în mine și modalități de a le arata celor care mă urmăresc cine sunt cu adevărat și ce culoare are personalitatea mea. Sunt mult mai activ decât înainte de criză, în sensul că fac mai mult content pentru Instagram și Tik Tok, fac reinterpretări ale unor piese celebre și mă filmez cu telefonul și cu proiectorul meu, care înainte era instrumentul jocurilor. La câteva zile intru live și încerc să aflu despre ei, dau sfaturi motivaționale, atât cât mă pricep și le spun lucruri despre mine în tonuri foarte amuzante uneori... sper :)! 

8. Ce muzică asculți în perioada asta?

Eu fac mai mult decât ascult și uneori nu e bine, pentru că din muzică se naște altfel de muzică! Ascult 6lAck, Kendrik, Rick Ross ...

9. Ce carte citeșți acum? Care e genul de lectură care îți place cel mai mult?

De mult nu mai citesc beletristică. Acum mi se pare firesc și constructiv să citești pentru a te înțelege pe tine și, implicit, lumea din jurul tău. Citesc deci cărți de dezvoltare personală. Cea din prezent se numește “12 Reguli de viață”, de Jordan Peterson.

10. De felul tău ești o persoană activă? Ce-ți lipsește cel mai mult în această perioadă?

Nimic din ce implică sport. Fac sport de două ori pe zi: cardio  dimineața și greutăți seara. Lucrurile care-mi lipsesc nu sunt lucruri, de fapt.

11. Care sunt primele lucruri pe care îți dorești să le faci când se va fi terminat cu pandemia de corona virus?

O să mă duc câteva zile la ai mei, în Pitești, și apoi o să-mi iau prietenii, corturile și o să zburăm la munte.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!