Interviul cu Klaus Iohannis realizat live pe stirileprotv.ro, difuzat duminica in cadrul emisiunii Dupa 20 de ani 

Citeste mai mult despre: Klaus Iohannis, Dupa 20 de ani,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2014
Data actualizare: 21 Noiembrie 2014
Duminica de la ora 10, emisiunea Dupa 20 de ani va prezenta interviul realizat de Cristian Leonte cu Presedintele ales al Romaniei: Klaus Iohannis. 

Interviul difuzat live pe stirileprotv.ro in ultima saptamana de campanie prezinta planurile lui Klaus Iohannis in eventualitatea in care castiga alegerile. Cum vedea inainte de rezultatul votului Klaus Iohannis rezolvarea problemelor din domeniul educatiei sau al sanatatii aflati duminica de la ora 10, la Dupa 20 de ani.

Klaus Iohannis este originar din Sibiu, licentiat in fizica. A fost pe rand profesor si inspector scolar pana in momentul in care a ales cariera politica. Are ca mancare preferata ciorba de perisoare si a declarat ca se mentine in forma facand miscare. 

„Lucrul cel mai important si prima tema in programul meu este educatia. Numai prin educatie putem sa schimbam in profunzime intreaga societate si sa devenim o natiune foarte competitiva. Este clar ca trebuie sa ne apucam sa schimbam mersul economiei, imediat ce ajungem la guvernare”, a fost estimarea lui Klaus Iohannis inainte de primul tur.    

„Interviul pe care il veti vedea duminica a fost realizat in campania electorala, live, pe stirileprotv.ro. Am vrut atunci sa il cunoastem pe candidatul Iohannis, am vrut sa vorbim concret despre proiectele sale, sa aflam exact cum isi propune sa le puna in practica, pe ce sprijin parlamentar isi bazeaza viziunea si cu ce Guvern vrea sa lucreze. Veti afla care este cel mai important rol al Presedintelui, asa cum il vede Klaus Iohannis, care este relatia sa cu Presedintele Traian Basescu si cum vede viitorul legaturilor dintre Romania si partenerii si aliatii ei externi. Klaus Iohannis a dat detalii despre felul in care si-a cumparat casele, ne-a spus cum isi intretine sanatatea, cum a crescut povestea de dragoste dintre el si sotia sa, Carmen si a raspuns deschis si direct la 10 intrebari-fulger. O discutie despre proiectele din campanie ale candidatului Iohannis, astazi Presedinte ales, duminica, la ora 10, la Pro TV”, a declarat Cristian Leonte. 

Editiile Dupa 20 de ani pot fi urmarite oricand si pe voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!