Interzis pe Instagram din cauză că este prea dotat. Jason Derulo, siderat

Interzis pe Instagram din cauză că este prea dotat. Jason Derulo, siderat
Citeste mai mult despre: Jason Derulo, anaconda, Instagram, slipi,
Autor: Redactia
Data: 05 Decembrie 2019
Jason Derulo a creat vâlvă cu una dintre cele mai recente postări ale sale: cântărețul și-a uimit fanii cu o imagine în care apare în slip. Ce e așa de… inedit la ea? Uitați-vă cu atenție :)  pentru că imaginea nu mai are nevoie de nicio descriere.

 “Ce animal ascunzi în pantaloni?” – l-a întrebat o admiratoare. Răspunsul a fost unul cât se poate de previzibil: “ Anaconda” :) 

Citește și

Se pare că “anaconda” lui Jason Derulo încalcă regulile Instagram, motiv pentru care a fost scoasă de pe rețeaua de socializare. Artistul a fost șocat când a văzut că poza sa a dispărut de pe Instagram.

Motivul pentru care i-a fost scoasă este că aceasta a fost încadrată la capitolul “nuditate și activitate sexuală”. Cântărețul consideră acțiunea descriminatorie, adăugând că nu-și poate ascunde “dotările” și că așa este el :)

“Ce naiba?! Am slip pe mine! Nu îmi pot masca dotările”, a scris Jason Derulo pe Instagram.

Cu un trup care arată ca și cum ar fi fost sculptat de un artist grec din Antichitate, cu un abdomen plin de pătrățele, bicepși și tricepși intens lucrați la sală, Jason Derulo este visul oricărui femei. Iar după cea mai recentă imagine cu el în slip și coșmarul multor bărbați :)

 

Jorge, despre cel mai bine păstrat secret de la PRO TV! ”E șocant! E chiar șocant” 

FULLSCREEN
Interzis pe Instagram din cauză că este prea dotat. Jason Derulo, siderat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies