Într-un body de latex mulat și blugi sfâșiați de sus până jos. Cum își duce Khloe Kardashian fetița la gimnastică

Într-un body de latex mulat și blugi sfâșiați de sus până jos. Cum își duce Khloe Kardashian fetița la gimnastică
Citeste mai mult despre: Khloe Kardashian,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 10 Aprilie 2022
Data actualizare: 10 Aprilie 2022
Când ești una dintre cele mai vânate vedete de către paparazzi și ții mult la imaginea ta, atunci trebuie să arăți impecabil în orice moment. Chiar și atunci când îți duci fetița la cursurile de gimnastică, așa cum e cazul lui Khloe Kardashian.

După ce ani de zile a fost etichetată drept “rățușcă cea urâtă” a familei Kardashian, Khloe se bucură acum de toată atenția. Transformarea ei este fenomenală și este, poate, cea mai fit membră a familiei Kardashian în acest moment. Așa că, după ce a lucrat ani de zile la imaginea sa, nu își permite să fie surprinsă într-o ipostază nefavorabilă de către paparazzi.

Astfel, pentru o banală ieșire din casă, până la sala de gimnastică a fetiței sale, Khloe a ales un outfit super sexy: un body din latex și niște blugi rupți.

Sursa foto: PROFIMEDIA

În ciuda transformării sale, Khloe Kardashian se pare însă că nu prea are noroc în dragoste. Toți bărbații din viața ei au înșelat-o și au umilit-o, iar ultimul parter, Tristan Thompson, a făcut un copil cu o altă femeie în timp ce încă erau împreună. Khloe și Tristan au împreună o fetiță.

Când credea că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele baschetbalistului Tristan Thompson, acesta a început să o însele cu diverse femei, iar tabloidele au dat toate detaliile acestor infidelități. “Cireașa de pe tort” a fost o orgie despre care tabloidul britanic Daily Mail a aflat și a publicat poze în exclusivitate. Deși au împreună o fetiță de 3 ani, Khloe Kardashian nu a mai suportat umilința și l-a părăsit pe baschetbalist.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!