Întrebarea Mesei Rotunde cu Irina Rimes: "Tudor Chirilă e cel mai antipatic antrenor de la Vocea României"

Întrebarea Mesei Rotunde cu Irina Rimes:  Tudor Chirilă e cel mai antipatic antrenor de la Vocea României
Data: 07 August 2020
Ca în fiecare zi de vineri, Alex Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”. În acest episod, invitată este Irina Rimes care va avea de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

În episodul 5 din ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Irina Rimes și Alex Daragiu au răspuns celor mai incofortabile întrebări. 

Prima întrebare i-a fost adresată Irinei: "Cu ce artiști nu ai colabora niciodată?", la care artista nu a ;tiut ce să răspundă. La sugestia lui Daragiu, aceasta ar fi putut răspunde Abi Talent, însă ea e spus că nu îl consideră artist. Irina a preferat să nu răspundă și a fost nevoită să mănânce “clei de oase”, care nu prea a fost pe gustul ei.

Următoarea întrebare pe care a primit-o Irina a fost “Care este ultimul mesajul pe care i l-ai trimis prietenului tău?”, iar artista a refuzat să răspundă și la această întrebare, spunând că ea îi vorbește „murdar” prietenului ei. Astfel, Irina a fost nevoită să guste o altă „delicatesă”.

Ultima întrebare a avut parte de cel mai sincer răspuns. Ce a răspuns Irina Rimes la întrebarea „Pe o scară de la cel mai simpatic, la cel mai antipatic, ordonează jurații de la Vocea României”, vezi în materialul video de mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO