Întrebarea Mesei Rotunde cu Irina Rimes: "Tudor Chirilă e cel mai antipatic antrenor de la Vocea României"

Întrebarea Mesei Rotunde cu Irina Rimes:  Tudor Chirilă e cel mai antipatic antrenor de la Vocea României
Data: 07 August 2020
Ca în fiecare zi de vineri, Alex Daragiu ne aduce, în exclusivitate pe protvplus.ro, show-ul ”Întrebarea Mesei Rotunde”. În acest episod, invitată este Irina Rimes care va avea de ales: răspunde la întrebări incomode sau mănâncă ce e pe farfurie!

În episodul 5 din ”Întrebarea Mesei Rotunde”, Irina Rimes și Alex Daragiu au răspuns celor mai incofortabile întrebări. 

Citește și

Prima întrebare i-a fost adresată Irinei: "Cu ce artiști nu ai colabora niciodată?", la care artista nu a ;tiut ce să răspundă. La sugestia lui Daragiu, aceasta ar fi putut răspunde Abi Talent, însă ea e spus că nu îl consideră artist. Irina a preferat să nu răspundă și a fost nevoită să mănânce “clei de oase”, care nu prea a fost pe gustul ei.

Următoarea întrebare pe care a primit-o Irina a fost “Care este ultimul mesajul pe care i l-ai trimis prietenului tău?”, iar artista a refuzat să răspundă și la această întrebare, spunând că ea îi vorbește „murdar” prietenului ei. Astfel, Irina a fost nevoită să guste o altă „delicatesă”.

Ultima întrebare a avut parte de cel mai sincer răspuns. Ce a răspuns Irina Rimes la întrebarea „Pe o scară de la cel mai simpatic, la cel mai antipatic, ordonează jurații de la Vocea României”, vezi în materialul video de mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies