Învață meditația pas cu pas, într-o sesiune live gratuită cu ocazia Zilei Internaționale Yoga

Învață meditația pas cu pas, într-o sesiune live gratuită cu ocazia Zilei Internaționale Yoga
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Cu ocazia Zilei Internaționale Yoga, platforma de învățare Meditație pas cu pas organizează o sesiune LIVE introductivă în practica meditației și Bhakti Yoga.

Sesiunea are loc marți, pe 21 IUNIE, începând cu ora 19:30, la Centrul Morningstar, din Strada Almaș, nr. 16, București și concomitent pe Zoom. Pentru evenimentul desfășurat la Centrul Morningstar este disponibil un număr limitat de doar 25 de locuri, iar înscrierile se fac accesând AICI

Răspândirea păcii în vremuri tulburi

În aprilie, la scurt timp după izbucnirea războiului, Didi Ananda Devapriya a decis să lanseze un nou curs online gratuit, pe care îl poți urma pe care îl poți urma în ritm propriu de acasă, numit Meditație pas cu pas, precum și un canal de YouTube suport. 

Intenția ei a fost de a contribui la generarea păcii interioare în această perioadă tumultuoasă, oferind cât mai multor oameni acces gratuit la instrumentele meditației yoghine. Didi radiază dragoste, căldură, înțelepciune și umor în videoclipurile ei și vorbește românește cu un accent american fermecător. Ea trăiește în România de 17 ani, iar întrebată de ce a decis să rămână aici atât de mult răspunde că iubește oamenii, pe care îi găsește sufletiști și cu un mare potențial spiritual.

Cine este Didi Ananda Devapriya învățătorul de la Meditație pas cu pas?

Materialele disponibile pe YouTube, în cursul online și sesiunile LIVE, precum cea din 21 iunie, sunt susținute de Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină cu experiență de 27 de ani în practica meditației. Didi, originară din SUA, dar stabilită în România din 2005, este o practicantă a meditației încă din 1995 și și-a dedicat viața slujirii și predării meditației în 2001, din postura de călugăriță yoghină sau „acarya” (un învățător care predă prin exemplu).  

Stilul ei de predare este ancorat în realitate, plin de exemple și povești personale, chiar și atunci când vorbește despre subiecte filozofice mai profunde. Ea descompune meditația în pași simpli, accesibili, astfel încât deja în zece lecții să poți dezvolta o practică de bază, simplă, dar eficientă a meditației.

Una dintre elevele ei, Minodora Tudorache relatează: „Am făcut primii mei pași în meditație sub îndrumarea lui Didi în 2018. A fost un curs extraordinar! De atunci, practicând zi de zi, am un gând de mulțumire pentru Didi! Întâlnirea cu Didi a fost un moment de declic. După anii aceștia de pandemie, mă bucur de acest nou curs online.”

Despre platforma internațională Meditation steps, disponibilă și în România ca Meditație pas cu pas

Meditație pas cu pas este o platformă de învățare care există deja în 9 țări, iar începând cu anul acesta, și în România. Astfel, ecosistemul acestei platforme presupune un canal de YouTube dedicat meditației, cursuri, sesiuni LIVE și o comunitate de oameni interesați de beneficiile acestei practici, toate materialele fiind puse la dispoziție complet gratuit de echipele din fiecare țară. 

Conceptul părinte Meditation steps, care include și versiunea românească Meditație pas cu pas, are la bază misiunea de a extinde conștiința fiecăruia pentru un viitor strălucit al umanității, punând la dispoziția publicului larg informații despre beneficiile integrării meditației regulate în viața cotidiană și resurse pentru învățarea acesteia.

Meditație pas cu pas, resursă de învățare în limba română

În România, Meditație pas cu pas oferă acces la video-uri încărcate săptămânal pe canalul de YouTube ce abordează diverse teme legate de practica meditației și la un curs online GRATUIT de 10 lecții transmis pe e-mail și alcătuit din materiale scrise și video exclusive. Abonarea la cursul transmis pe e-mail se poate face accesând AICI

De asemenea, cursul poate fi urmat și prin Telegram, acolo unde există și un grup dedicat cursanților, accesând AICI.

Meditație pas cu pas este activ și pe canalele sociale Facebook și Instagram.

Deși Meditation Steps este un proiect necomercial și nu percepe bani pentru activitatea sa, funcționează datorită recunoștinței și sprijinului celor care au experimentat beneficiile meditației si asigură continuare acestui serviciu AICI.

DESPRE MEDITAȚIE PAS CU PAS

Meditație pas cu pas este unul dintre proiectele lui Didi Ananda Devapriya, expat în Romania și președintele Asociației AMURTEL România care oferă sprijin copiilor vulnerabili și refugiaților.

CONTACTE IMEDIATE

Alexandra Ruge

Communication specialist

[email protected]

Vezi și: Motivul paraliziei lui Justin Bieber:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!