Invitati de top si subiecte arzatoare, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!

Invitati de top si subiecte arzatoare, duminica, de la 13:05, in Apropo TV!
Data publicarii: 05 Decembrie 2014
Data actualizare: 05 Decembrie 2014
Duminica, de la 13:05, in Apropo TV, Andi Moisescu impreuna cu trei invitati cu greutate discuta despre maririle si decaderile unor oameni importanti din tara noastra. 

Era o vreme cand inspirau respect, teama sau pur si simplu o invidie profund omeneasca. Acum se pozitioneaza discret, la granita subtire dintre induiosator si penibil. Mariri si decaderi – un material vesel, romanesc, despre niste oameni mari, care au intrat la apa, care au urcat sarind cate trei-patru trepte o data pe scara evolutiei sociale, doar ca sa aiba de unde sa cada mai dramatic.

In rubrica Romania care este invitatul in platoul emisiunii va fi Gabriel Liiceanu, care comenteaza impreuna cu Andi subiecte de interes general. 

Next Gen continua sa exploreze noi teritorii ale artei contemporane. Si chiar cateva nise urbane destinate celor care fac ceva mai multa miscare decat arta, cum ar fi longboard-ul si cei care practica acest tip de activitate. Darius Palade, Stefan Popa si Ionut Vlaicu vin cu noutati si vorbesc despre acest sport.

Saptamana aceasta in rubrica Advertising, spoturile Depanero vor fi comentate de catre un expert in publicitate, Bogdan Manea de la McCann Bucharest.

Cele mai neasteptate si amuzante situatii vor stȃrni cu siguranta hohote de rȃs, dar vor da si de gandit in noua editie Apropo TV de duminica, 5 decembrie, de la ora 13:05.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!