Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv in prima ora de program Divertis

Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv in prima ora de program Divertis
Citeste mai mult despre: Divertis, Ioan Gyuri Pascu,
Data: 19 August 2009
Din toamna, Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv si isi lasa si el semnatura pe umorul cuceritor marca Divertis. Alaturi de Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta si Doru Pircalabu, Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul in cadrul unei rubrici permanente din prima ora de program Divertis de la Pro Tv.

”Colegii mei au venit cu o idee interesanta, care mi-a placut, asa ca a fost simplu: am acceptat imediat sa ma alatur proiectului Divertis de la Pro Tv”, a marturisit entuziasmat Ioan Gyuri Pascu.

Daca pana acum a cantat sau a parodiat cu mult talent diverse personalitati ale scenei politice, in noul show Divertis de la Pro Tv Ioan Gyuri Pascu se pregateste pentru un nou personaj si un scenariu care va smulge hohote de ras. ”Telespectatorii Pro Tv se vor intalni in fiecare saptamana cu un personaj special, care va calatori prin timp si se va confrunta cu tot felul de situatii comice. Va fi de fapt un filmulet, un mini-serial”, a adaugat acesta.

Cat despre colegii de la Divertis, acestia au marturisit ca sunt la fel de entuziasmati si nerabdatori sa reinceapa schimbul de glume si replici savuroase. ”Pai, Gyuri era la Pro, noi la fel, si cum in ultimii doi ani nu a mai avut cine sa ne bata la cap ca berea nu e destul de rece, cafeaua cu destul lapte sau apa destul de chioara, ne-am zis ca n-ar fi rau sa ne reamintim. Mai ales ca daca-ti bati capul, iti vine si ideea. Si cum noi idei aveam si Gyuri era intre doua filmari, trei concerte si o piesa de teatru si fuma linistit in spatele casei, i-am propus sa vina sa fumeze in studioul nostru. Zis si facut! Berea e deja la rece!”, a declarat Silviu Petcu.  
 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO