Ioana Năstase, după despărțirea de Ilie Năstase: "Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!"

Ioana Năstase, după despărțirea de Ilie Năstase:  Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!
Citeste mai mult despre: Ioana Nastase, despartire, Ilie Nastase,
Data: 08 Octombrie 2019
Au făcut cununia civilă acum 6 luni, dar s-au separat zilele acestea și Ilie Năstase se află în pragul celui de-al cincilea divorț. 
După căsătorie, Ioana Simion, care a preluat numele de Năstase, s-a mutat alături de fostul tenismen în vila acestuia de un milion de Euro. După doar câteva luni și mai multe conflicte, Ioana a decis însă să se separe de soțul ei, fără să anunțe concret și un divorț categoric. În schimb, a postat pe Facebook un mesaj care are multe subînțelesuri: 
 
“Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!”

Nu se știe însă dacă aceste cuvinte funcționează ca un avertisent sau ca o decizie finală, cert e că, în situația separării, au foarte mare rezonanță. 


Deși nu mai locuiește alături de Ilie, Ioana poartă încă verighetă, iar soțul ei chiar a vizitat-o la noua reședință. Frumoasa femeie, în vârstă de 43 de ani, a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie anul acesta. Pentru Ilie Năstase, aceasta este a cincea căsătorie, iar pentru Ioana a doua. Din primul mariaj, Ioana are un băiat care a făcut-o bunică în primăvara trecută, iar Ilie Năstase are cinci copii.

Vezi mai jos, în GALERIA FOTO; imagini speciale cu Ioana Năstase
Prima mare iubire a campionului a fost Dominique Grazia, un manechin foarte apreciat, iar alături de aceasta are o fiică, Nathalie, în vârstă de 42 de ani. A doua soție este fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). Apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu până în 2010 și au împreună două fete: Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, alături de care nu are copii. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea un interviu dat de Ioana și Ilie Năstase pe vremea când își făceau planuri împreună:

FOTO: FACEBOOK

FULLSCREEN
Ioana Năstase, după despărțirea de Ilie Năstase: "Dacă rănești un om bun, nu îți va face rău, dar îl vei pierde!"
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO