Ion Țiriac a spus că a avut coronavirus și a dezvăluit ce vaccin anti-COVID-19 și-a făcut

Ion Țiriac a spus că a avut coronavirus și a dezvăluit ce vaccin anti-COVID-19 și-a făcut
Citeste mai mult despre: Ion Tiriac, coronavirus, COVID-19, vaccin,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 16 Aprilie 2021
Data actualizare: 16 Aprilie 2021
Este unul dintre cei mai bogați români, peste aproximativ o lună împlinește 82 de ani, iar acum a făcut unele dezvăluiri despre viața sa.

Ion Țiriac, căci despre el este vorba, a afirmat recent că a avut coronavirus, dar a dezvăluit și ce vaccin anti-COVID-19 și-a făcut.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin COVID-19 fără să simt, aproape nu știam că am boala, la vârsta asta tânără la care sunt. N-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea, care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, am făcut amândouă dozele. L-am făcut pe cel pe care mi l-a dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci, dacă ai puțină minte în cap”, a spus Ion Țiriac, potrivit Gazeta Sporturilor.

foto: Agerpres

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Olimpiada mămicilor: Geanta bebelușului
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!