Ion Țiriac caută un suplinitor pentru grădinița inaugurată în Africa. Cu ce probleme se confruntă miliardarul român

Ion Țiriac caută un suplinitor pentru grădinița inaugurată în Africa. Cu ce probleme se confruntă miliardarul român
Citeste mai mult despre: Ion Tiriac, Africa, gradinita,
Data publicarii: 04 Octombrie 2022
Data actualizare: 04 Octombrie 2022
Fostul mare tenismen, în vârstă de 83 de ani, a sărit în ajutorul copiilor defavorizați din Africa și a inaugurat o grădiniță, iar acum se află în căutarea unei persoane dispuse să le predea celor mici. Iată cu ce probleme se confruntă și care este următorul său mare proiect!

Ion Țiriac, cu o avere estimată la 1,4 miliarde de euro, se concentrează în momentul de față pe dezvoltarea unității de învățământ inaugurate în Africa. Miliardarul român spune că sunt deja înscriși 40 de copii, singura problemă fiind găsirea unei persoane potrivite care să le și predea celor mici.

„Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a spus Ion Țiriac, potrivit as.ro.

Ion Țiriac, proiect pentru dezvoltarea tenisului în România

Pe lângă grădinița pe care o are în Africa, miliardarul român caută în continuare soluția dezvoltării tenisului la noi în țară. În urmă cu ceva timp a declarat că apreciază modelul spaniol și că vrea să îl aducă și în România, asta prin intermediul fundației sale.

Astfel, Ion Țiriac este dispus să investească un milion de euro pentru înființarea unei academii de tenis.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!