Ion Țiriac, declarație după ce Simona Halep a fost testată pozitiv la un control antidoping

Ion Țiriac, declarație după ce Simona Halep a fost testată pozitiv la un control antidoping
Citeste mai mult despre: Simona Halep, dopaj, Ion Tiriac,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Octombrie 2022
Data actualizare: 24 Octombrie 2022
Săptămâna trecută, întreaga țară, dar și lumea sportului au fost șocate de o informație care s-a propagat rapid pe întreaga planetă: Simona Halep a fost suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

Potrivit celor de la Știrile PRO TV, jucătoarea de tenis a anunțat că i-a ieșit în sânge o cantitate foarte mică de Roxadustat, medicament folosit pentru a trata anemia asociată cu boala cronică de rinichi, dar care este trecut în categoria hormonilor, a factorilor de creștere și a substanțelor asociate, potrivit site-ului oficial al Agenției Mondiale Antidoping.

După ce atât în mediul online, cât și la tv și în presa scrisă întregul incident a fost foarte mediatizat, Ion Țiriac a avut o reacție, potrivit Libertatea, cu privire la ceea ce a pățit Simona Halep.

„Cred că Simona are o problemă mare. S-ar putea să fie o problemă care să îi schimbe viitorul. Cred că trebuie să fim alături de un om care trebuie să-şi dovedească nevinovăţia. Nu mai are 20 de ani. Are o vârstă foarte tânără, dar totuşi în a doua jumătate a vârstei pentru sport. Greu… Nu ştiu cum a fost găsită vinovată, unde sunt probele. Foarte probabil, trebuie să-şi angajeze nişte legalişti care să sape cât se poate de adânc în această problemă”, a spus Ion Țiriac.

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!