Ion Țiriac și-a dus toată familia la Madrid, de ziua lui. Mesajul fostei sale iubite

Ion Țiriac și-a dus toată familia la Madrid, de ziua lui. Mesajul fostei sale iubite
Miliardarul român Ion Țiriac a împlinit joi 80 de ani, iar ziua sa l-a găsit în compania copiilor și nepoților săi.

Ion Țiriac nu a putut lipsi de la turneul de tenis de la Madrid pe care-l patronează, însă în acest an, de ziua lui, a avut alături mai mulți membri ai familiei ca de obicei. Miliardarul român a petrecut împreună cu cei trei copii ai săi, cu nepoții și cu fosta sa iubită din perioada 1992-2001, jurnalista egipteană Sophie Ayad.

La mulți ani, Ion. Mulțumesc că ai făcut acest lucru posibil @alexandrutiriac, Ileana, Ioana, Alex, Nicu, Jasi #newmomories”, a scris pe Instagram Sophie Ayad, cu care miliardarul român are doi copii (Ioana și Karim).

Credit foto: Sophie Ayad

Ion Țiriac și-a serbat ziua alături de fiul său cel mare, Ion Alexandru, și de soția acestuia, Ileana Lazariuc. Nepoții miliardarului, Alexandru și Nicholas, nu au lipsit nici ei. Alături de Ioana și Karim Țiriac a venit și fiica fostei sale iubite, Jasmin.

Miliardarul român e foarte mândru de copiii săi, însă face tot posibilul să ducă o viață departe de lumina reflectoarelor.

Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc locuiesc atât la Paris, cât și la București, unde dețin două proprietăți. În 2015, Ileana și-a deschis un magazin de îmbrăcăminte de lux în Capitală, motiv pentru care vine des în aici.

Karim Țiriac este student la științe politice în SUA, iar mama lui spune că are o inteligență sclipitoare.

„Sunt foarte apropiată de fiul meu, și asta e și pentru că eram foarte tânără când l-am născut. Comunicăm în permanență și îl iubesc din toată inima. E o fire independentă și un adevărat luptător. Fără nicio îndoială, Karim este un lider adevărat, care seamănă cel mai mult cu tatăl lui”, declara Sophie Ayad într-un interviu exclusiv pentru PROTV.RO.

FOTO: Colectie privată ©️ Copyright Sophie Ayad 

Ioana Țiriac a urmat cursurile Școlii Americane de la București, la cerere ei. După absolvire, fiica lui Ion Țiriac s-a înscris la Facultatea de Jurnalism a Universității Miami. Acolo locuiește în prezent, alături de mama ei, și vine rar în România.

„E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și știe ce vrea”, spune Sophie Ayad despre fiica ei.

Vezi în GALERIA FOTO mai multe imagini cu familia lui Ion Țiriac!

FULLSCREEN
Ion Țiriac și-a dus toată familia la Madrid, de ziua lui. Mesajul fostei sale iubite
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO