Ionuț Popa, despre viața după Survivor. „Nu mi-am revenit încă, totul este foarte ciudat”

Ionuț Popa, despre viața după Survivor. Nu mi-am revenit încă, totul este foarte ciudat
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Ionuț Popa a făcut parte din echipa Războinicilor la Survivor 2022 și este unul din concurenții care au ajuns până în semifinală. El a mărturisit recent care a fost cel mai greu lucru din competiție. 

Ionuț Popa s-a ales cu o mulțime de fani după Survivor. Unii îl cunoșteau înainte de concurs, prin prisma sportului pe care îl practică, de unde și porecla „Spartanul”. După experiența din Dominicană, fostul concurent și-a reluat antrementele, dar spune că se simte încă obosit. 

„Făceam calisthenics (un tip de antrenament cu exerciții care presupun multă forță, n.r.). Participam la competiții de tip spartan, făceam sport cu obstacole. La „Survivor”, mi-am pierdut din formă, absolut tot. Și forță, și rezistență, și masă musculară. Tot”, a spus Popa într-un interviu pentru click.ro

Ionuț Popa a spus și care a fost cel mai greu lucru în competiția Survivor.

„Chestia asta cu mâncarea. Cel mai greu a fost faptul că nu aveai hrană. În al doilea rând, a fost timpul. Te omora cu timpul. Când nu se filma, era horror. Stăteam în cabană și, pur și simplu, trecea foarte, foarte greu timpul. Și, pe locul trei, ar fi dorul de familie, de cei dragi”.


Ionuț Popa spune că ar mai participa la un show sportiv asemănător, doar că de data aceasta s-ar înscrie nu atât pentru experiență, cât pentru bani. Tânărul de 33 de ani își dorește să investească banii în renovarea unui apartament pe care îl are în Petroșani.

Pentru fostul Războinic, revenirea acasă a fost un eveniment mult așteptat, dar și copleșitor. 

„Faptul că  am primit dintr-o dată foarte multe informații și nu conștientizam ce mi se întâmplă. Am avut și un atac de panică, primul din viața mea, a fost totul foarte ciudat. Nu pot să îmi fac planuri încă, pentru că nu pot să fac alegeri. Nu mi-am revenit încă. Totul este foarte ciudat”, mărturisește el. 


Sursă video/foto: Instagram/ ionutpopa.fit

Vezi și: Adrian Nartea despre intervenția medicală în Franța

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!