Ipoteză-șoc lansată de presa britanică: fiica secretă a Prințesei Diana ar fi fost găsită

Ipoteză-șoc lansată de presa britanică: fiica secretă a Prințesei Diana ar fi fost găsită
Citeste mai mult despre: printesa Diana,
Autor: Redactia
Data publicarii: 28 Aprilie 2020
Data actualizare: 02 Mai 2021
Presa britanică a tot speculat de-a lungul timpului că Diana ar fi avut o fiică pe care familia regală ar fi ascuns-o de ochii lumii din motive evidente.

US Magazine scrie că fiica Dianei ar avea acum 36 de ani și ar purta numele Sarah.

Potrivit unui articol implauzibil și neverosimil publicat de US Magazine, înainte de a se căsători cu Charles în 1981, Regina i-ar fi ordonat Dianei să se supună unui control ginecologic pentru a stabili dacă e sau nu fertilă. Regina ar fi ordonat să îi fie recoltate și ovule, care ulterior ar fi fost fertilizate de medici pentru a dovedi că Diana e, într-adevăr fertilă. US Magazine, care citează surse din anturajul familiei regale, mai scrie că unul dintre medici, a cărui soție nu putea avea copii, ar fi păstrat unul dintre ovule și ar fi folosit o mamă-surogat pentru a obține un copil pentru el și soția lui.

Aceleași surse citate de US Magazine mai spun că soția lui Charles, Camilla, e furioasă pentru că numele Dianei e din nou pe buzuele tuturor. „Camilla simte că e pusă iar într-un con de umbră, a fost mereu nesigură pe ea și simte că retrăiește vremurile când Diana era vie și iubită de toți, iar ea avea statutul de amantă ponegrită de opinia publică.”, a spus această sursă.

E cunoscut faptul că Diana și-a dorit tot timpul să aibă o fetiță, motiv pentru care a și fost tot timpul foarte apropiată de nepoata sa, Mary Wellsley.

În (foarte) implauzibilul articol despre fiica secretă a Dianei, US Magazine mai relatează că presupusa fiică a Dianei s-ar fi născut cu opt luni înaintea lui William, ceea ce înseamnă că, teoretic, ea ar fi a doua în linia de succesiune pentru tronul Marii Britanii.

Într-o suită și mai bizară a relatării US Magazine, jurnaliștii mai scriu că singurii din familia regală care ar fi dorit s-o cunoască pe Sarah ar fi fost Prințul William și soția sa, care s-ar fi și văzut, de altfel, de foarte multe ori cu ea.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies