Irina Rimes și amintirile copilăriei de la Izvoare, din Republica Moldova

Irina Rimes și amintirile copilăriei de la Izvoare, din Republica Moldova
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, copilarie, fotografii,
Data publicarii: 03 Iunie 2020
Data actualizare: 03 Iunie 2020
Irina Rimes spune, mai în glumă, mai în serios, că ea continuă să se bucure de copilărie și acum.  

La 28 de ani, artista povestește însă cu mult drag de vârsta magiei și, în toate interviurile spune că primii ei ani au fost cu adevărat frumoși. 


 

Într-un interviu dat pentru Daddy Cool, Irina Irimes afirmă că “toată copilăria mea a fost frumoasă, eu am copilărit la țară, la 14 ani am plecat de acasă, am învățat la liceu într-un oraș la 50 de kilometri depărtare și de atunci nu am mai locuit lângă ai mei, apoi m-am mutat la Chișinău și apoi la București. Eu am copilărit cu vaci, cu căprițe, cu bobocei,  am alergat prin păpușoi, m-am ascuns în pivniță, am scos cartofi și ceapă.”

Vedeta își mai amintește de sărbătorile cu multă zăpadă, de Crăciunul cu colinde și cu "Singur Acasă", după cum a povestit pentru protv.ro"Eu ştiam clar că vine Crăciunul când mă striga mama să vin în casă că începe <Singur acasă>.”

Din anii aceia în care trăia altfel, Irina spune că a învățat să aprecieze munca, să îți păstreze valorile și să aprecieze tot ce primește bun în viață. Fotografiile din copilărie o prezintă de multe ori la serbările de la școală sau grădiniță - un fel de  repetiție pentru scena care, mai târzu, urma să fie esențială în viața ei. 


  
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ/ FACEBOOK IRINA RIMES
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!