Irina Shayk, la cutite cu viitoarea soacra. Cristiano Ronaldo i-a cerut mamei sale sa plece din casa

Irina Shayk, la cutite cu viitoarea soacra. Cristiano Ronaldo i-a cerut mamei sale sa plece din casa
Citeste mai mult despre: Irina Shayk, Cristiano Ronaldo,
Data publicarii: 18 Ianuarie 2012
Data actualizare: 18 Ianuarie 2012
Atacantul portughez al Realului, Cristiano Ronaldo, i-a cerut mamei sale, Dolores, sa plece din casa de la Madrid, unde aceasta locuia si avea grija de fiul fotbalistului.

Publicatia portugheza Nova Gente sustine ca jucatorul a inchiriat o alta casa pentru mama lui si partenerul acesteia, Jose Andrade, pentru ca el sa poata locui doar alaturi de logodnica sa Irina Shayk, de fiul sau, Cristiano Ronaldo Junior, si de bona angajata pentru a avea grija de copil.

"Dolores Santos a trait mai mult la Madrid decat la Funchal, Madeira, dupa ce s-a nascut Cristianinho, in 17 iunie 2010. De atunci ea a fost cea care a avut grija de copil, la dorinta expresa a jucatorului. Insa totul s-a schimbat la finalul anului trecut, de cand Dolores nu mai locuieste cu fiul ei", scrie Nova Gente.

Publicatia precizeaza ca Dolores este foarte suparata deoarece ii este foarte dor de nepotul ei si ca niciodata nu a avut o relatie buna cu Irina, disputele dintre cele doua femei facandu-l pe Cristiano Ronaldo sa ia decizia de a-i inchiria mamei sale o alta casa. MEDIAFAX

Foto: GETTY IMAGES

FULLSCREEN
Irina Shayk nu se intelege cu viitoarea soacra. Cristiano Ronaldo i-a cerut mamei sale sa plece din casa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies