Isteria creata de Adele dupa pozele postate de ziua ei. Ce aspect "straniu" au remarcat fanii

Isteria creata de Adele dupa pozele postate de ziua ei. Ce aspect straniu au remarcat fanii
Data publicarii: 10 Mai 2018
Data actualizare: 10 Mai 2018
Adele si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un mod fabulos, sustinand o petrecere data in onoarea varstei de 30 de ani cu o tematica inspirata din filmul "Titanic". 

Adele a fost imbracata din cap pana in picioare in rolul personajului Rose DeWitt Bukater, din secventa in care ea se intalnea cu Jack Dawson, personajul interpretat de Leonardo DiCaprio, la petrecerea de super-elita. 

Adele a adaugat la descriere:"Nu sunt sigura ce voi face in urmatorii 30 de ani, avand in vedere ca am fost binecuvantata in toti acesti ani. Va multumesc tuturor ca ati luat parte in aceasta aventura, in ultimii 11 ani. Familiei si prietenilor mei pentru participarea la adaptarea filmului Titanic in stilul meu. Seara trecuta a fost cea mai frumoasa seara din viata mea. Aici sunt cateva poze.

Cu toate acestea, oamenii au remarcat ceva straniu in aceste imagini. Multi oameni au punctat ca Adele s-a bucurat de petrecerea cu tematica Titanicului, in onoarea zilei sale de nastere. Cu totii stim povestea Titanicului, care s-a scufundat tragic si a omorat 1503 oameni in 1912. 

Desi majoritatea oamenilor i-au urat cantaretei "la multi ani", ceilalti i-au comentat faptul ca aceasta si-a serbat ziua de nastere in stilul unui film in care au murit peste 1500 de oameni intr-un mod tragic. 

Un comentator a scris:"Te iubesc, dar serios? Tema Titanic? Oamenii au murit." 

Un utilizator Twitter a scris:"Nu este nepotrivit? Petrecerea cu tematica "Titanic" a cantaretei a facut invitatii sa danseze in veste de salvare. Mii de oameni chiar au murit in acea noapte." 

Ce este si mai deranjant este faptul ca vestele de salvare au fost date precum cadouri gratuite la petrecere. Un aspect macabru, avand in vedere ca in ziua dupa ce Titanicul s-a scufundat, 300 de corpuri inghetate au fost scoase din apa. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies