Iti aduci aminte de doamna cu porumbei din "Singur Acasa 2"? Cum arata cea care l-a salvat pe Kevin din mana talharilor

Iti aduci aminte de doamna cu porumbei din  Singur Acasa 2 ? Cum arata cea care l-a salvat pe Kevin din mana talharilor
Data: 18 Decembrie 2018
Desi au trecut 26 de ani de cand a fost lansat, "Home Alone 2: Lost in New York" reuseste sa impresioneze si acum, continuarea peripetiilor lui Kevin transformandu-se intr-un clasic.

Unul dintre personajele care dau farmec filmului este si doamna cu porumbei din Parcul Central, cea care reuseste inca din primele minute ale filmului sa-l sperie pe Kevin. Imbracata precum un om al strazii, mereu inconjurata de porumbei, aceasta se dovedeste a fi o femeie cu suflet care, in momentul oportun, ajunge sa-l ajute si sa-l scape pe Kevin din mana celor doi talhari.

Personajul a fost adus la viata de actrita Brenda Fricker (71 de ani), actrita care a aparut in numeroase filme cunoscute si care in 1990 a devenit prima femeie din Irlanda care a castigat un Oscar pentru cel mai buna actrita intr-un rol secundar datorita interpretarii din "My Left Foot".


Sursa: Tumblr

Nascuta in Dublin, Brenda si-a inceput cariera ca jurnalist la Irish Times, insa la 19 ani si-a indreptat atentia spre actorie, desi trecerea s-a produs "din intamplare", asa cum avea sa marturiseasca aceasta peste ani.

Citeste si: A fost declarat cel mai de succes film de Craciun din toate timpurile. 10 lucruri surprinzatoare pe care sigur nu le stiai despre "Singur Acasa 2"


Fotografia a fost realizata in 2012. In ultimii ani, aparitiile la evenimente publice ale Brendei Fricker s-au diminuat.

FULLSCREEN
Iti aduci aminte de doamna cu porumbei din "Singur Acasa 2"? cum arata acea care l-a salvat pe Kevin din mana talharilor
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO