Iti imaginezi cum ar fi sa nu faci sex toata viata?

Iti imaginezi cum ar fi sa nu faci sex toata viata?
Citeste mai mult despre: chef, asexualitate, sex,
Data publicarii: 16 Iunie 2010
Data actualizare: 16 Iunie 2010
Daca nu ai niciodata chef de sex si absolut nicio dorinta sexuala, atunci te vei regasi in acest articol. Asexualitatea este o orientare sexuala care descrie persoanele care nu au atractie sau dorinta sexuala fata de nici un sex. Studiile au aratat ca aceasta este cea mai putin comuna orientare sexuala.

Asexualitatea nu este o decizie, cum ar fi celibatul. Ea face parte din personalitatea fiecarei persoane, asa cum este homosexualitatea sau heteroxesualitatea.

Ca toti oamenii, si asexualii se indragostesc, au relatii, se casatoresc sau prefera sa ramana singuri. Pur si simplu nu simt niciun fel de dorinta sexuala.
In ciuda lipsei dorintei sexuale, relatiile lor sunt cat se poate de normale pentru ca se bazeaza pe comunicare, distractie, umor, incredere.

De ce nu au dorinta sexuala?
Si asexualii sunt atrasi de alte persoane, dar numai ca nu isi exprima aceasta atractie intr-un mod sexual. O parte dintre asexuali simt o oarecare excitare, insa nu atat de puternica incat sa faca sex. Cel mult recurg la autosatisfacere. Citeste AICI mai multe despre acest subiect!

 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies