Iubești cafeaua, dar n-ai cu ce s-o prepari? Află cum poți câștiga un aparat de cafea nou-nouț

Iubești cafeaua, dar n-ai cu ce s-o prepari? Află cum poți câștiga un aparat de cafea nou-nouț
Bea cu stil cafeaua ta de zi cu zi
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 August 2019
Data actualizare: 27 August 2019
Cafeaua la capsule nu e un lux, un produs corporate pe care să-l guști la evenimente prețioase. O poți prepara chiar la tine acasă, iar noi îți spunem ce trebuie să faci pentru a intra în posesia unui aparat de făcut cafeaua.

Două întrebări sau, mai precis, răspunsurile corecte la cele două întrebări stau între tine și un aparat de cafea nou-nouț Tchibo Cafissimo. Nu avem unul, avem trei premii de acest fel ÎN FIECARE ZI, pe care le punem la bătaie pentru consumatorii inspirați de cafea.

Ce trebuie să faci? Răspunde corect la acest CHESTIONAR până la 1 septembrie 2019, trimite-ne răspunsurile împreună cu datele tale de contact, bifează cele trei căsuțe de sub formular și așteaptă-te să fii surprins.

E drept, probabil nu vei fi singurul participant la acest concurs, așa că vei avea nevoie și de un dram de noroc. Dar, capul sus, speranța moare utima!

Ca să fii sigur că dai răspunsul corect, te poți inspira din articolele recomandate. Nu te grăbi, ia-ți tot timpul din lume! Am pus de cafea. Baftă!

Vrei să știi mai multe? Citește regulamentul complet AICI!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies