Iubita celui care a depasit viteza sunetului e o fosta regina a frumusetii. Felix Baumgartner se insoara anul viitor cu ea. Vezi cum arata: FOTO

Iubita celui care a depasit viteza sunetului e o fosta regina a frumusetii. Felix Baumgartner se insoara anul viitor cu ea. Vezi cum arata: FOTO
Citeste mai mult despre: Felix Baumgartner,
Data: 16 Octombrie 2012
Austriacul Felix Baumgartner, care a depasit duminica viteza sunetului, se va casatori cu iubita lui anul viitor.

Baumgartner are o relatie din 2006 cu fostul fotomodel Nicole Oetl, pe care a cunoscut-o la o petrecere, informeaza thesun.co.uk. 

Citește și

Nicole, 26 ani, a fost incoronata in 2006 Miss Lower Austria.

 

Saltul din stratosfera al lui Felix Baumgartner a atras un numar record de afisari pe Youtube. VIDEO senzational

Iubita austriacului a fost una dintre primele persoane care l-au felicitat pe aventurierul aerului pentru recordurile mondiale stabilite.

Cei doi stabilisera dinainte de saltul istoric al lui Baumgartner sa se casatoreasca, nunta urmand sa aiba loc la inceputul lui 2013 in Arbon, Elvetia.

Felix Baumgartner a afirmat ieri ca s-a temut pentru viata lui atunci cand se afla la peste 39.000 de metri: "Cand te afli in varful lumii devii atat de umil incant nu te mai gandesti sa bati recorduri mondiale. Singurul lucru pe care il vrei e sa ajungi viu la sol", a declarat aventurierul aerului.

"Cand te invarti in aer, te simti ca in iad si nu stii daca poti sa scapi din acea rotire sau nu. A fost terifiant, am luptat cat am putut de mult atunci", a mai precizat Baumgartner.

Austriacul Felix Baumgartner a realizat cu succes  duminica, in jurul orei 21.08 (ora Romaniei), saltul in cadere libera din stratosfera, plonjand de la o altitudine record de peste 39.000 metri deasupra statului american New Mexico si depasind viteza sunetului.

Felix Baumgartner este prima persoana din lume care a depasit viteza sunetului, fara a se afla intr-un avion, stabilind un record mondial. Plonjand de la altitudinea de peste 39.000 metri deasupra statului american New Mexico, Felix Baumgartner a stabilit duminica si un alt record mondial - saltul in cadere libera de la cea mai mare altitudine.

MEDIAFAX

FULLSCREEN
Iubita celui care a depasit viteza sunetului este un fost fotomodel. Felix Baumgartner se insoara anul viitor cu ea. Vezi cum arata: FOTO
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies