Iubita jucătorului de golf Bryson DeChambeau, imagini incredibile pe contul ei de Instagram

Iubita jucătorului de golf Bryson DeChambeau, imagini incredibile pe contul ei de Instagram
Citeste mai mult despre: jucator de golf, iubita,
Data: 28 Septembrie 2018
Modelul Sophia Phalen Bertolami este noua iubită a jucătorului de golf american Bryson DeChambeau.

Sportivul de 25 de ani va participa weekendul acesta la turneul Le Golf National, din Franța. Între timp, toate privirile sunt ațintite asupra iubitei sale, care este designer de modă și un model apreciat pe Instagram, având aproape 60.000 de urmăritori.

Frumoasa blondă are propria ei linia de costume de baie și contul de Instagram plin de selfie-uri care de care mai provocatoare. 

Aceasta obișnuiește să-l însoțească pe iubitul ei în turnee, postând fotografii din timpul competițiilor sportive la care ia parte Bryson DeChambeau.

Fanii săi de pe social media s-au îndrăgostit, de asemenea, de animalul ei de companie, un porc de aproape 500 de kilograme! - pe care aceasta l-a cumpărat pentru că a crezut că este un miniporc (care atinge, la maturitate, o greutate de cel mult 35 de kilograme și o înălțime de 35 de centimetri).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the best bacon around!!! Love you Stella bear ????????

A post shared by Sophia Phalen Bertolami (@sophiaandstella) on

Sophia a mărturisit, într-o postare incredibilă, pe Instagram: ”Acum patru ani, am crezut că adopt un miniporc. Astăzi, Stella are 500 de kilograme”.

Pentru cei care cred că este doar o tânără drăguță, Sophia studiază farmacologia la Universitatea Belmonst din Nashville.

Jucătorul de golf nu este primul iubit sportiv al Sophiei. Aceasta a mai fost implicată într-o relație romantică cu starul baseball Danny Muno.

FULLSCREEN
Iubita jucătorului de golf Bryson DeChambeau, imagini incredibile pe contul ei de Instagram
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO