Iubita lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, este căsătorită. Cum a reacționat soțul acesteia când a aflat despre relația lor

Iubita lui Brad Pitt, Nicole Poturalski, este căsătorită. Cum a reacționat soțul acesteia când a aflat despre relația lor
Data publicarii: 29 August 2020
Data actualizare: 04 Septembrie 2020
La patru ani de la despărțirea de Angelina Jolie, Brad Pitt trăiește acum o poveste de dragoste cu modelul german Nicole Poturalski, care este cu aproape 30 de ani mai tânără decât celebrul actor.

Veștile că Brad Pitt este într-o nouă relație au circulat rapid, însă cea mai recentă veste despre această relație este că Nicole Poturalski este deja căsătorită, având chiar și un copil, potrivit Daily Mail.

Se pare că actorul ar fi întâlnit-o pe tânăra Nicole, chiar la restaurantul soțului ei din Berlin. 

Brad Pitt a devenit familiar cu restaurantul de lux Borchardt și cu proprietarul acestuia, care este și soțul lui Nicole, Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, în timpul filmărilor din 2009 pentru filmul Inglorious Bastards.

Brad s-a întors la restaurant în august anul trecut, în timp ce promova ultimul film al lui Tarantino, împreună cu legendarul director și celealte vedete, Leonardo Di Caprio și Margot Robbie. În acea noapte a întâlnit-o pe Nicole, care seamănă foarte mult cu Angelina Jolie, fosta lui nevastă. 

Modelul a venit în Los Angeles câteva săptămâni mai târziu pentru o ședință foto, dar s-a întâlnit și cu Brad. Au fost văzuți împreună mai târziu, la concertul lui Kanye West. 

La un an de atunci Brad Pitt și Nicole Poturalski formează un cuplu și sunt într-o vacanță la luxosul Chateau Mirval al lui Brad din sudul Franței, în valoare de 50 de milioane de lire.

"Brad a întâlnit-o prima dată pe Nicole în august anul trecut la Borchardt, anume restaurantul soțului ei. Brad Pitt venea la Borchardt de ani buni. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era acolo când el a venit să-și sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștință cu Nicole, iar aceasta i-a dat numărul. Nicole călătorește mult în interes de serviciu, așa că aceasta l-a contactat pe Brad când a ajuns în Los Angeles" a declarat un prieten de-al lui Nicole pentru MailOnline.

Nicole rămâne măritată cu soțul ei cu care are împreună un băiețel de șapte ani. Micuțul a început de curând școala în Berlin dar a fost văzut  luna aceasta în Beverly Hills alături de mama sa.

Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, a refuzat să comenteze despre aventura nevestei lui cu Brad Pitt.

Prietenii spun despre Roland că are o abordare filozofică legată de prietenia dintre nevasta lui și Brad.

"A fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie. Ei rămân căsătoriți în continuare dar relația lor este deschisă" declară un apropiat.

Purtătorii de cuvânt ai lui Brad Pitt au refuzat să comenteze despre aventura acestuia.

Sursă foto: Instagram Nicole Poturalski /  Getty Images

Vezi și: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies