Iubita lui Gianluca Vacchi, în costum de baie cu câteva săptămâni înainte să nască. Sharon Fonseca are o silueta de vis

Iubita lui Gianluca Vacchi, în costum de baie cu câteva săptămâni înainte să nască. Sharon Fonseca are o silueta de vis
sursa foto: ProfiMedia
Data publicarii: 27 Iulie 2020
Data actualizare: 27 Iulie 2020
Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, iar până atunci mai profită de zilele libere dinainte de marele eveniment. 

Cuplul a fost surprins de paparazzi pe un iaht în Sardinia, alături de câțiva prieteni. Chiar dacă mai are puțin până naște, tânăra de 25 de ani are o siluetă de invidiat, motiv pentru care a optat pentru un costum de baie sexy, format din două piese. 

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva săptămâni, omul de afaceri italian a mărturisit că nu este deranjat de diferența de vârstă de 27 de ani dintre el și partenera lui. 

”Nu mi se pare relevant. Chiar dacă am barbă albă, entuziasmul meu este al unui băiat de 15 ani”, a declarat Gianluca. 

Vacchi și Sharon Fonseca s-au întâlnit în urmă cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. 

Gianluca Vacchi are peste 16,7 milioane de urmăritori pe contul de Instagram. Înaintea relației cu Sharon, italianul a format un cuplu pentru o lungă perioadă de timp cu Giorgia Gabriele, fiind perioada în care afaceristul a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită dansurilor sale.

Vacchi mai are o fiică dintr-o relație anterioară, pe Ginevra Mavilla, născută în iulie 2002. Averea italianului este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

Vezi și: ShARE ÎN BUCATE - Pancakes cu chutney de mere
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies