Iubitul Elenei Udrea, despre eliberarea iubitei sale: „Moş Crăciun a venit mai devreme"

Iubitul Elenei Udrea, despre eliberarea iubitei sale: Moş Crăciun a venit mai devreme
Citeste mai mult despre: Elena Udrea, alexandru alexandrov,
Autor: Redactia
Data publicarii: 21 Decembrie 2018
Data actualizare: 21 Decembrie 2018
Logodnicul Elenei Udrea a reacționat la vestea că fostul ministru ar putea fi eliberat. Alexandru Alexandrov a scris pe o rețea socială că Moș Crăciun a venit mai devreme pentru iubita sa. 

„Moş Crăciun a venit mai devreme pentru noi, iar Elena poate în sfârşit să-şi petreacă sărbătorile în libertate, alături de fetiţa sa. Sărbători fericite tuturor!", a scris Alexandrov.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au decis ieri suspendarea hotărârii Completului de 5 judecători de condamnare a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute".

Și pedeapsa Alinei Bica a fost suspendată prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Fosta șefă a DIICOT, care se află în acest moment în arest preventiv în Costa Rica (alături de Elena Udrea) a contestat, prin intermediul avocaților care îi reprezintă interesele, legalitatea completului de judecători care a condamnat-o.

Cu alte cuvinte, pedeapsa Alinei Bica fi suspendată până când va fi rejudecat apelul care a dus la emiterea mandatului de executare a pedepsei de patru ani de închisoare. În aceeași situație se află și fostul șef ANAF, Șerban Pop, care va fi eliberat ca urmare a aceleiași decizii. 

În ceea ce o privește pe Elena Udrea, Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat luarea unei decizii, motivul invocat fiind faptul că dosarul de fond nu se află la instanța supremă. 

Decizia luată de ÎCCJ trebuie comunicată şi autorităţilor din Costa Rica, acolo unde este arestată Elena Udrea, iar autorităţile trebuie să precizeze şi dacă menţin cererea de extrădare în cazul ei. 

În urmă cu trei săptămâni, o publicație din Costa Rica a dezvăluit și condițiile în care trăiau Alina Bica și Elena Udrea înainte să fie arestate.

Diario Extra a scris atunci că, până să ajungă la închisoarea El Buen Pastor, Udrea și Alina Bica locuiau într-un complex de apartamente de lux din zona Rohrmoser, Pavas. 

Articolul din Diario Extra preciza că valoarea chiriei pentru un asemenea apartament sare de 1.100 de dolari. Cele două plăteau această sumă fără să aibă vreun job și mereu cash, evitând mereu să folosească cardul bancar.

Fostul ministru Elena Udrea și fosta șefă DIICTOT Alina Bica au fost reținute în octombrie, în baza unor mandate pe care Interpol le-a emis la cererea autorităților din România.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!