Iulia Albu nu este singura vedeta cu gaina de companie. Ce actrita superba de la noi a fost surprinsa cu o inaripata

Iulia Albu nu este singura vedeta cu gaina de companie. Ce actrita superba de la noi a fost surprinsa cu o inaripata
Citeste mai mult despre: animale, Daniela Nane, Iulia Albu,
Data publicarii: 27 Martie 2014
Data actualizare: 27 Martie 2014
Daniela Nane a fost surprinsa cu un animal de companie inedit: o gaina! Nu in viata reala, ci in noua ei piesa. Zita este noul rol al actritei, in piesa de teatru "O noapte furtunoasa", in regia lui Gelu Colceag.

Zita este un personaj naiv si viclean deopotriva, vinovat de toata agitatia si incurcaturile comice din faimoasa piesa de teatru.

Domnisoara cocheta inventata de Caragiale este bine crescuta, a studiat trei ani la pension si are ifose de intelectuala, pentru ca citeste incontinuu "Dramele Parisului".

Cu astfel de pretentii de mondenitate, era musai ca Zita sa fie insotita de un animal de companie si unul mai potrivit decat gaina nici ca se putea gasi!

Daniela Nane marturiseste: "La repetitii, regizorul Gelu Colceag a dorit ca Zita sa vina cu un animal de companie in brate, un catel sau ceva, insa ideea cu gaina a fost atat de puternica, incat a imbratisat-o toata lumea in hohote de ras".

Sunteti curiosi sa aflati CV-ul gainii-vedeta? Gaina "are baza" la Scrovistea, la o ferma, si este adusa la Bucuresti in ziua spectacolului. Este inapoiata a doua zi dupa spectacol, cand gainusa se intoarce intre suratele ei cu amintirea rampei si a aplauzelor cu care s-a obisnuit.

"La inceput, tresarea din cauza difuzoarelor si a replicilor mai taioase, insa acum e foarte cuminte, ba chiar raspunde cand vorbeste cineva cu ea", spune Daniela Nane.

O poti vedea pe Daniela Nane alaturi de Magda Catone, Doru Ana, Mircea Rusu, Vlad Corbeanu si Vlad Logigan, dar si pe talentata gaina, pe scena Grand Cinema & More, sambata, 5 aprilie 2014, in spectacolul "O noapte furtunoasa".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!