Iulia Vantur, Bianca Dragusanu si Victor Slav implinesc "Minunea Dansului"

Data publicarii: 19 Aprilie 2014
Data actualizare: 05 Mai 2014
Azi, de la ora 20:30, "Minunea Dansului" se implineste la ProTV. Mihai si Elwira Petre, gazdele show-ului, vor introduce in scena vedete una si una ce vor ajuta in pasi de dans copii pentru care Sarbatorile Pascale nu au putut fi niciodata un motiv de veselie. Pe langa cele patru perechi din concurs pe ringul de dans vor urca sambata seara Iulia Vantur si Victor Slav alaturi de Bianca Dragusanu, pe care un caz umanitar ii aduce din nou impreuna.


Una dintre cele mai surprinzatoare aparitii de la "Minunea Dansului" este cea a cuplului format din Victor Slav si Bianca Dragusanu. Cei doi au lasat deoparte toate neintelegerile dintre ei pentru a implini o minune pentru niste copii foarte talentati, dar fara posibilitati materiale.

Desi i-a obisnuit pe telespectatori cu tot felul de coregrafii, Iulia Vantur a pregatit de aceasta data ceva special. "Vica este cea care se ocupa de coregrafia mea si am toata convingerea ca va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte care se regaseste in tot ceea ce ea pune in scena, asa ca va fi o adevarata minune a dansului", a declarat Iulia.

In aceeasi seara, Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei, Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. In aceasta competitie vine pentru  prima oara in calitate de concurent si Mihaela Radulescu, care va dansa alaturi de Bogdan Boanta.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies