Ivanka Trump și make-up artistul ei sunt în atenția presei americane. Ce picanterie au descoperit jurnaliștii

Ivanka Trump și make-up artistul ei sunt în atenția presei americane. Ce picanterie au descoperit jurnaliștii
Citeste mai mult despre: Ivanka Trump,
Data: 10 August 2018
În 2005, când s-a mutat în New York din Mexic, Alexa Rodulfo nu avea habar că o să ajungă să lucreze pentru fiica președintelui Statelor Unite, Donald Trump.

Rodulfo, de profesie make-up artist, a ajuns în atenția fiicei lui Donald Trump în urma colaborărilor ei cu revista Vogue, dar și cu Margherita Missoni, Carolina Herrera sau Wendi Murdoch. 

Make-up artistul fiicei președintelui Statelor Unite a povestit într-un interviu acordat revistei Refinery 29 că a început să lucreze cu Ivanka după ce aceasta i-a cerut unei prietene comune să le facă cunoștință. ,,De atunci suntem nedespărțite. Ea e omul meu preferat, ador să o machiez. Îmi place că Ivanka nu vrea să se ascundă după o mască, nu îmi cere să o machiez strident. Vrea să fie cât mai autentică și naturală cu putință și admir asta. Admit, însă, că Ivanka își poate permite să nu apeleze la foarte mult machiaj, de vreme ce e e o frumusețe naturală.”, spune Rodulfo în interviu.

Refinery 29 mai scrie că make-up artistul a publicat de-a lungul timpului pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de Ivanka, iar fanii nu au ezitat s-o întrebe de ce un imigrant acceptă să lucreze pentru o familie care urăște imigranții și vrea să construiască un zid care să despartă Statele Unite de Mexic (n.r. referire la declarațiile controversate ale lui Donald Trump).

Rodulfo a publicat în 2017 inclusiv o fotografie deasupra căreia a scris că o admiră pe Ivanka, ocazie cu care utilizatorii au întrebat-o, din nou, ce anume admiră la fiica lui Trump.

,,Spui că Ivanka te inspiră. Te inspiră să ce? Să pleci din Statele Unite? Să construiești un gard între Statele Unite și țara ta, Mexic?”, i-a comentat un user.

În urma acestui interviu, presa americană nu ezitat să prindă ocazia și să sublinieze conexiunea interesantă dintre Ivanka și Mexic, mai ales în contextul în care tatăl ei, un xenofob cu acte în regulă, e foarte vocal atunci când vine vorba de imigranții mexicani.

Când nimeni nu se mai aștepta, Rodulfo a ieșit public și a răspuns acestor ironii. ,,Ivanka iubește Mexicul și respectă imigranții! Îi iubesc familia și familia ei mă iubește. Ivanka e o femeie normală și lumea o urăște degeaba. E foarte plăcut să fii în preajma ei și a familiei ei. Nu lucrez cu ea pentru bani. Lucrez cu ea tocmai pentru că e o femeie extraordinară!”, a explicat ea. 

Okay, cum spui tu, Alexa...

FULLSCREEN
Ivanka Trump și make-up artistul ei sunt în atenția presei americane. Ce picanterie au descoperit jurnaliștii
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO