J Balvin îl acuză pe Maluma că-l copiază. Rivalitatea dintre cei doi iese la iveală pe rețele de socializare

J Balvin îl acuză pe Maluma că-l copiază. Rivalitatea dintre cei doi iese la iveală pe rețele de socializare
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 05 August 2019
Data actualizare: 05 August 2019
Deși în fața presei au declarat întotdeauna că sunt prieteni foarte buni, J Balvin și Maluma nu renunță la a "se ataca" pe rețelele de socializare, ori de câte ori au ocazia. Fapt demonstrat de schimbul de replici pe care l-au avut.

J Balvin și Maluma, doi columbieni care au atins succesul mondial cu muzica lor. 

Deși s-au născut pe aceleași "meleaguri", între Balvin și Maluma există o rivalitate care este vizbila chiar și în online. 

Recent, J Balvin l-a acuzat pe colegul de scenă, Maluma, că ar folosi aceleași obiecte vestimentare că el. 

 
"Cineva să-i spună lui Maluma să nu mă mai copieze și să nu-și mai pună aceeași jacketa, mulțumesc frumos!" a spus Balvin într-un story pe Instagram, hrănindu-și orgoliul.  

Maluma n-a rezistat și i-a dat o replică colegului e scenă: "Auziți? Cred că toată lumea a văzut story-urile mele când m-am urcat pe acel ascensor, câte ore am stat acolo... și da, aveam acea jacketa. Așa că vă puteți da seama că acel «cabron» (tovarăș) și-a pus-o după." a declarat Maluma, referindu-se la o scenă pe care a filmat-o, având obiectul vestimentar pe el.  

Citește și: Se pare că Maluma are probleme cu greutatea! Astea sunt fotografiile care îl dau de gol  

Vezi și:

După ce au avut un val de reacții și apariții în presa Latino-Americană, cei doi au spus că în realitate se cunosc și că sunt chiar prieteni. Așadar, nu se pune problema de vreo ceartă.  

Puțin probabil, dacă ar fi ne gândim că cei doi au un succes răsunător în toată lumea, provin din aceeași țară, cântă același stil muzical și evident... sunt într-o competiție!  

Atât Maluma, cât și J Balvin, au reușit să se impună în fruntea clasamentelor din întreaga lume. Piesele lor s-au transformat în hituri peste noapte, iar videoclipurile sale au bătut recorduri de vizualizări. 

  

  

  

  

FULLSCREEN
J Balvin îl acuză pe Maluma că-l copiază. Rivalitatea dintre cei doi iese la iveală pe rețele de socializare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies