J Balvin rupe tăcerea! Artistul a recunoscut ce preferințe sexuale are

J Balvin rupe tăcerea! Artistul a recunoscut ce preferințe sexuale are
Autor: Mihai Burlacu
Data: 14 August 2018
J Balvin a ținut să clarifice zvonurile cum că ar avea altă orientare sexuală, care-l urmăresc de câțiva ani în presa internațională.

În prezet, columbianul J Balvin este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din America Latină. Vine din țară care a mai lansat alți artiști de succes precum Shakira sau Maluma. Evident, atunci când atingi celebritatea, zvonurile și bârfele nu întârzie să apară. 

Citește și

Asta s-a întâmplat și în cazul lui J Balvin, care de-a lungul anilor a fost întrebat de nenumărate ori ce preferințe sexuale are. Artistul nu a dorit până în prezent să le comenteze, însă recent a făcut o declarație cu care și-a surprins fanii.

Spre deosebire de ceilalți colegi din lumea artistică, Balvin a fost mereu discret cu privire la viața privată, iar acest lucru a fost interpretat de mulți precum un gest de a-și ascunde adevăratele preferințe sexuale. În timp ce marii artiști filmează și împărtășesc fotografii și clipuri cu numeroase femei în jurul lor, columbianul a împărtășit pe rețelele de socializare poze de familie, lucru care a atras din nou atenția fanilor că fiind ceva suspect.

Într-un live pe facebook, J Balvin a ținut să le transmită fanilor un mesaj: "Mie îmi vine să rad, știați? Cine se scuză se acuză... Dacă eu aș fi fost gay, aș fi fost regina Reggaetonului, însă mie îmi plac femeile. E amuzant, mă bufnește râsul."

Cântărețul în vârstă de 33 de ani a atins culmile succesului cu celebra piesă "Tranquila" iar în prezent este unul dintre cei mai bine vânduți artiști peste hotare din America Latină.

FULLSCREEN
J balvin rupe tăcerea! Artistul a recunoscut ce preferințe sexuale are
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies