Jackie Chan, dezvăluiri șocante despre viața lui privată: ”Sunt un mare ticălos”

Jackie Chan, dezvăluiri șocante despre viața lui privată:  Sunt un mare ticălos
Citeste mai mult despre: Jackie Chan, carte biografica,
Data: 30 Noiembrie 2018
În noua carte despre viața sa, ”Never Grow Up”, Jackie Chan mărturisește că este un mare ticălos, care și-a înșelat de nenumărate ori soția, și-a cheltuit averea pe jocuri de noroc și băutură și chiar a aruncat cu fiul său, pe atunci un bebeluș, într-o canapea, într-o criză de furie.

Multi-milionarul de 64 de ani a mai dezvăluit că obișnuia să conducă beat tot timpul - o dată a făcut zob un Porsche, altădată a făcut accident la volanul unui Mercedes Benz.

În cartea despre viața sa, ”Never Grow Up”, care se va lansa pe 4 decembrie, Chan spune că a fost ”îngrozitor”. Când a întâlnit-o pe viitoarea sa soție, Joan Li, era atât de paranoic încât era convins că aceasta vrea doar banii lui, așa că a înșelat-o cu fosta Miss Asia Elaine Ng.

Chan mai dezvăluie, potrivit Daily Mail, că era atât de absorbit de cariera sa încât nu era aproape niciodată acasă, cu familia sa, și chiar și-a azvârlit fiul, Jaycee, pe atunci un bebeluș, pe o canapea aflată în celălalt colț al camerei, în timpul unei crize de furie.

Jackie Chan (64 de ani) pune pe seama comportamentului său propriile temeri și lipsa de maturitate, însă uită să o menționeze pe fiica sa de 19 ani, care pretinde că a fost dată afară din casă de părinții săi ”homofobi” după ce a dezvăluit că este lesbiană.

De la fiul unei familii aparținând clasei muncitoare din Hong Kong, Jackie Chan a ajuns să fie unul dintre cel mai bine plătiți actori din lume, conform Forbes, Robert Downey Jr fiind singurul care l-a depășit, cât privește câștigurile, anul trecut.

Averea sa personală este estimată la 350 milioane de dolari, iar în 2016 a câștigat un Oscar pentru întreaga sa activitate.

Printre mărturisirile șocante din carte se numără și aceea că nu știe să scrie. 

Pentru că era un elev foarte prost, tatăl său l-a trimis la o școală cu internat foarte dură. Chan menționează în carte că ”este de-a dreptul rușinat” că nici până acum nu știe să scrie, să citească sau să socotească pentru că, la acea vreme, era prea ocupat să facă farse colegilor. 

Nici măcar astăzi, cardul său American Express, care nu are limită de cheltuieli, nu are semnătură pe el pentru că Jackie Chan nu știe să scrie.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Jackie Chan, dezvăluiri șocante despre viața lui privată: ”Sunt un mare ticălos”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO