Jackie Chan si Jaden Smith vor juca din nou impreuna in "Karate Kid 2". Vezi transformarea uluitoare a pustiului-minune din primul film

Jackie Chan si Jaden Smith vor juca din nou impreuna in  Karate Kid 2 . Vezi transformarea uluitoare a pustiului-minune din primul film
Data: 10 Aprilie 2014
Jackie Chan şi Jaden Smith, fiul actorului Will Smith, vor juca din nou impreuna in filmul "Karate Kid 2", de Breck Eisner, continuarea peliculei "Karate Kid" din 2010, care a obtinut incasari de 343 milioane de dolari la nivel mondial.

In noul film, regizat de Breck Eisner, Jackie Chan va relua rolul lui Mr. Han, care il va initia pe adolescentul Dre Parker in tainele artei martiale kung fu, personajul fiind interpretat de Jaden Smith, acum in varsta de 15 ani, informeaza theguardian.com.

Jaden Smith a jucat cel mai recent in filmul "After Earth/ 1.000 post Terra", de M. Night Shyamalan, pentru care a primit un premiu Zmeura de Aur in 2014, la categoria "cel mai prost actor", alaturi de tatal sau, Will Smith, "recompensat" cu premiul pentru "cel mai prost actor in rol secundar". Desi a fost desfiintat de criticii de specialitate, filmul regizat de cineastul de origine indiana M. Night Shyamalan a obtinut incasari de 243 de milioane de dolari pe plan mondial, cea mai mare parte din profit provenind din afara Statelor Unite ale Americii.

"Karate Kid", realizat in 2010, a beneficiat in schimb de cronici favorabile si a obtinut incasari de 343 milioane de dolari in toata lumea. Acest remake al peliculei cu acelasi nume din 1984 spune povestea lui Dre Parker, care pleaca din Detroit la Beijing, alaturi de mama lui. Pustiul de 12 ani se adapteaza cu greu schimbarii din viata sa, dar se va imprieteni cu Mr. Hu, omul de serviciu al scolii, un discret maestru kung fu, care va incepe sa il antreneze pe baiat.

Citeste mai multe pe Mediafax

FULLSCREEN
Jackie Chan si Jaden Smith vor juca din nou impreuna in "Karate Kid 2"
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO