Jaf. Si de la capat! o ancheta marca Romania, te iubesc!, duminica, la PRO TV

Jaf. Si de la capat! o ancheta marca Romania, te iubesc!, duminica, la PRO TV
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data publicarii: 22 Septembrie 2017
Data actualizare: 22 Septembrie 2017
In aceasta duminica, de la ora 18:00, Cosmin Savu, corespondent special Stirile PRO TV, a pregatit o noua ancheta dureroasa, la Romania, te iubesc!, despre un atentat la siguranta energetica a tarii cu efecte negative pentru intreaga economie nationala: jafurile de la Hidroelectrica.

Cosmin Savu le arata telespectatorilor reteta dezastrului: managementul defectuos, grupari de afaceristi cu radacini bine infipte in istoria societatii, asocierea a tot felul de lipitori politice, proiecte de investitii paguboase, miliarde pierdute pe apa turbinelor de la Hidroelectrica. Toate aceste lucruri au avut rezultate catastrofale.

“Cu totii suntem afectati de furturile si politicile defecte de la Hidroelectrica, companie care produce enorm, dar este “stoarsa” pe masura. Dupa o insolventa chinuitoare, cea mai valoroasa companie energetica a Romaniei parea ca a luat-o pe un alt drum, un nou inceput. Dar acesta este tot un drum presarat de minusuri.”, a declarat Cosmin Savu.

Jaf. Si de la capat este o investigatie  jurnalistica ce incearca sa faca lumina in istoria afacerilor tenebroase de la Hidroelectrica, o analiza a sistemului hidroenergetic romanesc si a consecintelor nefaste cauzate de lacomia unor politicieni. Ce a descoperit Cosmin in demersurile sale, ramane de vazut duminica, la Romania, te iubesc!

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies