James Cameron are toate sansele sa domine industria cinematografica. Ce a anuntat despre filmele Avatar si Terminator

James Cameron are toate sansele sa domine industria cinematografica. Ce a anuntat despre filmele Avatar si Terminator
Data: 26 Aprilie 2018
James Cameron este unul dintre cei mai profitabili regizori din istoria cinematografiei. Daca planurile sale se materializeaza, Cameron are toate sanse sa isi continue dominatia in domeniul in care profeseaza. 

Productia cinematografica Avatar este pelicula cu cele mai mari incasari din istorie, asta daca nu luam in calcul si nu ajustam la inflatie. Datorita succesului de care s-a bucurat, James Cameron si-a propus sa regizeze o intreaga serie de cinci filme. 

Conform Variety, Cameron si-a propus sa contruiaca un fir narativ de familie, asemanator cu cel din seria Nasul. 

"Fiind tatal a cinci copii, m-am gandit cum ar arata o poveste Avatar daca ar fi o drama de familie. Daca ar fi Nasul? Evident, un gen foarte diferit, o poveste diferita, dar m-a intrigat ideea", a spus James Cameron. Sursa:Tumblr


Se pare ca proiectul de cinci filme a fost aprobat, insa nu exista o certitudine ca toate vor fi produse. Ultimele doua parti depind intr-o proportie foarte mare de succesul pe care il vor inregistra Avatar 2 si 3. Desi riscurile sunt mari, James Cameron isi doreste sa finalizeze acest proiect curajos. 

In prezent, echipa de productie a depasit 100 de zile de filmare pentru Avatar 2 si 3. Filmele includ personaje din prima parte, lansata in anul 2009. 

Surprizele nu se opresc aici. James Cameron si-a planificat si intoarcerea la franciza Terminator. Regizorul vrea sa exploreze noua relatie dintre om si tehnologie, care a avansat notabil in ultimii 30 de ani de la lansarea primul film. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO