James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends, a dezvăluit că are cancer în stadiu avansat

James Michael Tyler, actorul care a jucat rolul lui Gunther în serialul Friends, a dezvăluit că are cancer în stadiu avansat
Data publicarii: 22 Iunie 2021
Data actualizare: 22 Iunie 2021
Actorul James Michael Tyler a dezvăluit că are cancer la prostată în stadiul 4. Acesta a fost diagnosticat în 2018 și în prezent face ședințe de chimioterapie.

Cu siguranță îți aduci aminte de Gunther din Friends, personajul care ar fi făcut orice ca Rachel să îi ofere măcar puțină atenție și care reușea mereu să ne aducă zâmbetul pe buze. Ajuns la 59, James Michael Tyler vine cu vești foarte triste. Acesta a dezvăluit că în 2018 a fost diagnosticat cu cancer la prostate, iar de atunci duce o bătălie grea cu boala. 

Am fost diagnosticat cu cancer de prostată în stadiu avansat, care se răspândise la oase. Este stadiul 4. Cancer în stadiu avansat”, a explicat Tyler, potrivit today.com

Tyler a spus că a primit diagnosticul în urma unui control anual. „Aveam 56 de ani la acea vreme. Am văzut rezultatele analizei de sânge și acolo era ceva în neregulă. Aproape imediat, medicul meu m-a sunat și mi-a spus „Hei, am nevoie să vii mâine pentru că bănuiesc că s-ar putea să ai o problemă destul de gravă cu prostata.” 

După teste suplimentare, Tyler a fost diagnosticat cu cancer de prostată în stadiul 4. El a fost trimis la medic care a reușit să folosească teste genetice pentru a-l ajuta pe Tyler să stabilească că boala era genetică, nu de mediu.

Deși, initial, tratamentul pe care l-a primit l-a ajutat să ducă o viață normală, fără dureri, ulterior cancerul a ajuns la oase și la coloana vertebrală, ducând la paraplegie sau paralizie a corpului inferior. 

Sursă foto: Getty Images


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!