Jamie Lee Curtis face dezvăluiri cutremurătoare: „Nimeni n-a știut acest lucru despre mine”

Jamie Lee Curtis face dezvăluiri cutremurătoare: Nimeni n-a știut acest lucru despre mine
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Octombrie 2018
Data actualizare: 24 Octombrie 2018
Actrița americană Jamie Lee Curtis își deschide sufletul la vârsta de 59 de ani și vorbește despre un episod total necunoscut din viața ei. 

Actrița care a cunoscut celebritatea cu pelicula horror Halloween (1978) a vorbit pentru prima dată despre o perioadă întunecată din trecutul ei. Nici părinții, nici prietenii n-au știut prin ce trece actrița, care s-a confesat prima dată surorii ei, Kelly. La aproape 30 de ani de atunci, Jamie Lee Curtis a vorbit în premieră despre dependența ei de substanțe chimice din categoria opioidelor

„Eram cu mult înaintea epidemiei de opioide. Am avut zece ani de dependență, de furt și de fapte imorale. N-a știut nimeni. Nimeni”, mărturisește actrița în numărul de vineri al revistei People. Jamie vorbește în paginile revistei cum a intrat în contact cu substanțele interzise. Se întâmpla în 1989, când un medic i-a prescris un medicament din categoria opioidelor, în urma unei operații banale la nivelul ochilor. Însă, aceasta a fost Cutia Pandorei pentru actrița americană, care a dezvoltat o plăcere din a lua medicamente pentru durere cu pumnul. Uneori fura medicamente de la prieteni și familie, inclusiv de la sora ei, Kelly, care a fost prima care a aflat de problema ei cu drogurile.

Sora ei a fost cea care a convins-o să se înscrie într-un program de recuperare, în februarie 1999. Abia atunci i-a spus și soțului ei, regizorul Christopher Guest, că în ultimii zece ani a fost dependentă de medicamente.

A rupt un lanț nefast în familia ei

Jamie Lee Curtis nu e singura din familia ei care a avut probleme cu drogurile. Tatăl ei, Tony Curtis, a fost dependent de alcool, cocaină și heroină. Fratele ei vitreg, Nicholas Curtis, a murit din cauza unei supradoze de heroină în 1994. Acum, actrița spune că a rupt un lanț nefast în familia ei când a decis să renunțe la dependență. „Să mă abțin de la droguri a rămas singura mea mare realizare. Mai mare decât soțul meu, mai mare decât cei doi copii ai mei și mai mare decât orice muncă, succes sau eșec. Sau orice altceva”, mărturiseșete actrița, care încă mai merge la întâlniri cu dependenții de droguri pentru a-i ajuta să scape de viciu.

După 20 de ani în care nu a mai pus gura pe substanțe opioide, Jamie Lee Curtis este din nou în centrul atenției. De data aceasta, cu rolul ei fabulos din Halloween, filmul care continuă, după 40 de ani, acțiunea din pelicula lansată în 1978. În weekendul lansării sale în SUA, filmul a avut încasări de 77,5 milioane de de dolari. Nu-i deloc rău pentru o actriță care se apropie de 60 de ani, nu? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies