Jamie Oliver: ”Nu mai am bani”. Cum a pierdut celebrul chef 12,7 milioane de lire sterline

Jamie Oliver: Nu mai am bani . Cum a pierdut celebrul chef 12,7 milioane de lire sterline
Citeste mai mult despre: Jamie Oliver, avere, faliment,
Data publicarii: 29 Octombrie 2018
Data actualizare: 29 Octombrie 2018
După 18 luni ”extrem de dificile”, Jamie Oliver mărturisește că nu mai are bani.

Recent, Jamie Oliver a mărturisit că nu mai are bani pentru a continua afacerile sale cu restaurante, după ce lanțul său Jamie’s Italian s-a aflat, anul trecut, în pragul falimentului, conform Metro.co.uk.

Citește și: Jamie Oliver a surprins un spărgător în propria casă! Cum a reacționat vedeta

Celebrul chef din Marea Britanie a declarat că nu mai are bani de investit în afacerile sale după ce a folosit 12,7 milioane de dolari din propria sa avere în încercarea de a le revitaliza. Jamie Oliver (43 de ani) spune că, dacă ar putea, ar face același lucru și în viitor, doar că nu este posibil.

Acesta a declarat pentru DailyMail: ”Nu mai am bani. La acest moment, nu pot pune în pericol cealaltă parte a afacerii și pe oamenii care lucrează acolo”. 

Jamie, care este tatăl a cinci copii, spune că ”nu a fost falit și că se descurcă”, dar nu mai poate folosi bani din propriul buzunar pentru a investi în lanțul de restaurante.

Lanțul Jamie’s Italian, care a deschis primul restaurant în 2008, a avut, recent, datorii de 71,5 milioane de lire sterline. În plus, anul acesta, brand-ul a anunțat că va închide 12 localuri și mai bine de 600 de oameni își vor pierde slujbele.

Jamie Oliver are o avere personală de 240 milioane de lire sterline, în mare parte datorată cărților sale de bucate și afacerilor cu restaurante.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies