Jamila, mesaj emoționant pentru soțul său, Mohamed, la împlinirea a 15 ani de căsnicie: „Cel mai frumos...”

Jamila, mesaj emoționant pentru soțul său, Mohamed, la împlinirea a 15 ani de căsnicie: Cel mai frumos...
Citeste mai mult despre: Jamila, Mohamed,
Data publicarii: 14 Martie 2023
Data actualizare: 15 Martie 2023
Jamila, vloggerița culinară urmărită de mai bine de 1.5 milioane de oameni pe YouTube, și Mohamed, soțul său, au împlinit astăzi 15 ani de căsnicie.

Este îndrăgită de toată lumea și renumită pentru rețetele sale, dar puțini sunt cei care știu că în spatele camerelor de filmare se află soțul său, Mohamed, care a fost și este în continuare mâna ei dreaptă în bucătărie. Astăzi, ce doi împlinesc 15 ani de căsnicie, iar tânăra vloggeriță a publicat un mesaj emoționant în mediul online pentru a marca această zi importantă din viața sa.

„15 ani de căsătorie și cel mai frumos buchet de trandafiri de la cel mai bun soț din lume! La multi ani sănătoși nouă!”, a scris Jamila, alături de o fotografie în care ține un buchet imens de trandafiri.

Cine este Mohamed, soțul Jamilei

Jamila l-a cunoscut pe Mohamed, cel care urma să îi devină soț, în timpul studenției. Bărbatul, de origine marocană, i-a fost aproape încă de la începuturi, atunci când s-a apucat să combine rețetele bunicii sale din Oltenia cu numeroase condimente descoperite la soacra sa din Maroc.

Publicând constant tot felul de preparate, Jamila a devenit extrem de cunoscută, iar acum se bucură de o comunitate imensă pe YouTube. Geanina Avram Staicu, pe numele său din buletin, are 33 de ani, este din București, și a absolvit Relații Internaționale.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM ARATĂ SOȚUL JAMILEI

Sursă foto: Arhiva

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!