Janet Jackson nu va participa la concertul organizat in memoria lui Michael Jackson! Vezi MOTIVUL

Janet Jackson nu va participa la concertul organizat in memoria lui Michael Jackson! Vezi MOTIVUL
Citeste mai mult despre: Janet Jackson, Michael Jackson,
Data: 30 August 2011
Janet Jackson, una dintre surorile lui Michael Jackson, nu va participa la concertul organizat in memoria fratelui ei, pe 8 octombrie, in Anglia, criticat de o parte a clanului Jackson, a anuntat luni, purtatoarea de cuvânt a artistei americane.

La fel ca fratii ei Randy si Jermaine, Janet Jackson considera ca este imposibil pentru ea sa participe la un concert care va avea loc in aceeasi zi in care debuteaza procesul in care medicul personal al starului, Conrad Murray, este acuzat de uciderea involuntara a "regelui muzicii pop".

"Din cauza procesului, data acestui omagiu adus fratelui nostru ar insemna ceva prea dificil pentru mine", a declarat Janet Jackson, intr-un comunicat facut public de purtatoarea ei de cuvânt Danielle Marie Owens.

Audierile pentru procesul medicului Conrad Murray vor incepe la sfârsitul lunii septembrie la Los Angeles, iar concertul-tribut in memoria lui Jackson va fi organizat la Cardiff pe 8 octombrie.

In ziua in care s-a anuntat, la sfârsitul lunii iulie, organizarea acestui concert, Jermaine si Randy au publicat un comunicat in care spuneau ca nu sustin organizarea acestui eveniment.

"Credem ca cel mai mare omagiu pe care l-am putea aduce fratelui nostru in acest moment este sa facem in asa fel incât sa i se faca dreptate", au afirmat cei doi frati Jackson.

Randy si Jermaine Jackson au incercat sa organizeze un eveniment similar la Viena, in 2009, dar nu au reusit.
Mama lor, Katherine, si-a reafirmat recent sprijinul pentru organizarea concertului: "Au trecut doi ani (de când Michael Jackson a murit), justitia trebuie sa faca ceea ce trebuie ea sa faca, dar acest concert este un omagiu adus fiului meu, iar eu il sustin", a declarat ea la jumatatea lunii august pe postul CNN.

Printre artistii care vor participa la concert - sustinut de alti frati si surori ai "regelui muzicii pop", La Toya, Tito, Marlon si Jackie - figureaza 3T, un grup format din trei nepoti ai megastarului, Christina Aguilera, Cee Lo Green, Smokey Robinson, Leona Lewis, JLS si Craig David.

Fanii au avut la dispozitie pâna pe 16 august posibilitatea de a se inscrie la o loterie speciala pentru a primi bilete gratuite. Preturile pentru aceste bilete variaza intre 63 de euro si 274 de euro.

Millenium Stadium din Cardiff dispune de 75.000 de locuri. Potrivit organizatorilor, aceasta arena este cea mai mare sala de spectacole complet acoperita din Europa.

Incasarile rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate unor renumite fundatii de caritate americane si britanice.

Mediafax
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO